Notícies
18 de maig del 2016
‘NightCrawler’, proposta del mes de maig del Cineclub Altafulla-Link
La projecció tindrà lloc aquest dijous 19 de maig a les 20:30h al Casal La Violeta
Després de ser testimoni d’un accident, Lou Bloom, un apassionat jove que no aconsegueix trobar feina, descobreix el món del periodisme criminalista. Una trama del director Dan Gilroy que transcorre en la perillosa ciutat de Los Ángeles, i que aquest dijous farà parada a Altafulla. I és que la narració, que porta per títol ‘NightCrawler’, és la pel·lícula que ha triat el Cineclub Altafulla-Link per a la seva projecció d’aquest mes de maig.

Aquest dijous a partir de dos quarts de 9 del vespre al Casal La Violeta, l’entitat oferirà aquesta combinació de thriller i sàtira entorn del periodisme criminalista. N’ha avançat més detalls un dels responsables del cicle, Jose Manuel Ruiz, qui ha explicat que la pel·lícula “analitza fins a quin punt l’ésser humà és capaç de passar per sobre del dolor dels altres per vendre”.

El film, del 2014, va ser nominat a Millor Guió Original als Premis Oscar i a Millor Actor Principal als Globus d’Or; va rebre quatre nominacions als Premis BAFTA; va ser escollit una de les 10 millors pel·lícules de l’any per l’American Film Institute (AFI) i pel National Board of Review; i va ser escollit Millor Òpera Prima i Millor Guió en l’Independent Spirit Awards.
Jose Manuel Ruiz, un dels responsables del cicle
Social
Et recomanem
Presentació del llibre ‘Les arrels de camí que no et retornarà’
6 de febrer a les 18:30h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Xerrada 'Tu Youyou' pel DI de la Nena i la Dona a la Ciència
7 de febrer a les 18:30h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com