Notícies
Foto: BarnaSants
18 de maig del 2016
Joan Isaac, Marina Rossell i Ivette Nadal guanyen el Premi BarnaSants al millor concert
Enguany el festival ha fet parada a Altafulla per cinquena vegada consecutiva, amb Toti Soler, Ludmila Mercerón, i El Niño de la Hipoteca
Marina Rossell, Joan Isaac i Ivette Nadal han estat guardonats amb el Premi Barnasants al millor concert de la secció oficial, un premi al qual només opten artistes i recitals que han presentat nou repertori, treball discogràfic o espectacle. El certamen també ha premiat la trajectòria artística de Luis Eduardo Aute i l’activisme cultural del Col•lectiu Ovidi Montllor, en reconeixement “a la seva tasca que pretén donar a la música en valencià la dignitat i la projecció que es mereix als mitjans de comunicació”.

Amb l’entrega d’aquests guardons, que va tenir lloc el passat divendres, queda clausurada la XXI edició del Festival Barnasants, que ja s’ha convertit en el gran punt de referència de la cançó d'autor.

Un fet que ha destacat l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, qui ha parlat de la importància “d’acollir al municipi els millors cantautors”. El batlle també ha destacat que es tracta “d’un festival amb cada vegada més projecció i que Altafulla té la sort de formar-hi part”.

Enguany el festival ha fet parada al municipi per cinquena vegada consecutiva, i en aquesta ocasió hi han pres part Toti Soler, Ludmila Mercerón, i El Niño de la Hipoteca y Los Ratones.

Al llarg de tres mesos, aquesta nova edició del festival ha programat més d’un centenar d’actuacions, que han acollit entre 15.000 i 20.000 espectadors.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'Las niñas bien'
17 de gener a les 20:00h. a la Sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Lectures Rebels. Grup de Lectura Feminista
20 de gener de les 18:00h. a les 20:00h.
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de les 9:30h. a les 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla