Notícies
Foto: BarnaSants
18 de maig del 2016
Joan Isaac, Marina Rossell i Ivette Nadal guanyen el Premi BarnaSants al millor concert
Enguany el festival ha fet parada a Altafulla per cinquena vegada consecutiva, amb Toti Soler, Ludmila Mercerón, i El Niño de la Hipoteca
Marina Rossell, Joan Isaac i Ivette Nadal han estat guardonats amb el Premi Barnasants al millor concert de la secció oficial, un premi al qual només opten artistes i recitals que han presentat nou repertori, treball discogràfic o espectacle. El certamen també ha premiat la trajectòria artística de Luis Eduardo Aute i l’activisme cultural del Col•lectiu Ovidi Montllor, en reconeixement “a la seva tasca que pretén donar a la música en valencià la dignitat i la projecció que es mereix als mitjans de comunicació”.

Amb l’entrega d’aquests guardons, que va tenir lloc el passat divendres, queda clausurada la XXI edició del Festival Barnasants, que ja s’ha convertit en el gran punt de referència de la cançó d'autor.

Un fet que ha destacat l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, qui ha parlat de la importància “d’acollir al municipi els millors cantautors”. El batlle també ha destacat que es tracta “d’un festival amb cada vegada més projecció i que Altafulla té la sort de formar-hi part”.

Enguany el festival ha fet parada al municipi per cinquena vegada consecutiva, i en aquesta ocasió hi han pres part Toti Soler, Ludmila Mercerón, i El Niño de la Hipoteca y Los Ratones.

Al llarg de tres mesos, aquesta nova edició del festival ha programat més d’un centenar d’actuacions, que han acollit entre 15.000 i 20.000 espectadors.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Cercavila de Festa Major
9 de novembre a les 17:30h. des de la plaça del Pou
Amb la participació de les entitats culturals d'Altafulla
Ball de Festa Major amb l'orquestra Cimarrón
9 de novembre a les 00:30 a l'envelat del parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Correfoc i versots del Grup de Diables d'Altafulla
11 de novembre a les 20:30h. a la plaça del Pou
En DIRECTE per Altafulla Ràdio
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat