Notícies
19 de maig del 2016
Càritas Altafulla ja disposa d’una botiga climatitzada
El nou sistema de refrigeració de l’espai està operatiu des d’aquest dimecres per tal d’evitar que els aliments es facin malbé
La botiga de Càritas Altafulla compta amb sistema de climatització des d’aquest dimecres. La presidenta de l’entitat, Carme Vives, es va reunir ara fa unes setmanes amb el regidor d’Acció Social i Ciutadania, Xavier Rofas, per tal de traslladar-li les principals necessitats de Càritas al municipi. Una de les principals problemàtiques amb què es trobava l’entitat era la manca de condicionament de la botiga a nivell de refrigeració d’aliments. Una qüestió que Xavier Rofas va considerar que requeria “una solució urgent per sentit comú i a nivell de seguretat alimentària”. Segons ha explicat l’edil, el nou sistema de climatització ja ha estat instal·lat i ja està operatiu.

Pel que fa a la manca d’espai, una altra de les qüestions que l’entitat va posar sobre la taula durant la trobada, Rofas ha insistit que “ a dia d’avui no és una urgència, sinó una proposta que es continuarà estudiant”.

Actualment, l’entitat disposa de la botiga, del local en el primer pis de l’edifici del Centre Obert, al pati de les antigues escoles Teresa Manero, i de part d’uns magatzems de titularitat municipal.
Xavier Rofas, regidor d'Acció Social
Xavier Rofas, regidor d'Acció Social
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat