Notícies
Foto: Proactiva Open Arms
19 de maig del 2016
Altafulla celebrarà una jornada solidària en favor dels refugiats el proper 2 de juliol
El Grup de Conversa de la Biblioteca s’ha reunit aquest dimecres amb responsables de l’Ajuntament per definir el programa d’activitats
El programa d’activitats en favor de les persones refugiades que el Grup de Conversa i Opinió de la Biblioteca Municipal d’Altafulla havia començat a embastar pel cap de setmana del 18 i 19 de juny s’haurà d’aplaçar uns dies.

Inicialment, la intenció era fer coincidir els actes amb la celebració del Dia Mundial dels Refugiats del 20 de juny. Un mes, però, amb un calendari molt atapeït al municipi i que ha obligat els organitzadors a seure i a quadrar les seves agendes.

Tres de les responsables del col·lectiu, Mei Francisco, Àngela Gómez, i Pepi Miró, s’han reunit aquest dimecres amb el regidor d’Acció Social i Ciutadania, Xavier Rofas, i amb la regidora de Participació Ciutadana, Montse Castellarnau, per posar fil a l’agulla. Finalment, la jornada de sensibilització i conscienciació se celebrarà el proper 2 de juliol.

L’Ajuntament, qui s’encarregarà de la part més logística, ha acollit de forma positiva la iniciativa. Xavier Rofas ha explicat que en els propers dies els faran arribar la proposta definitiva.

Segons ha avançat Mei Francisco, el programa consistirà en un recorregut al matí pel passeig marítim a càrrec dels Atletes; en un festival de música a la tarda de la mà dels alumnes de l’Escola de Música i de la Coral Nous Rebrots; i en dos concerts cap al vespre a càrrec de la Jazzorquestra de l’Institut i de Julio Lobos. També estan estudiant la possibilitat de realitzar alguna activitat conjunta amb l’Ateneu Cultural de Dones i amb el Punt d’Informació Juvenil (PIJ).

La intenció és destinar la recaptació a l’ong Proactiva Open Arms de Badalona.
Xavier Rofas, regidor d'Acció Social
Mei Francisco, experta en acollida de persones refugiades
Social
Et recomanem
Cercavila de Festa Major
9 de novembre a les 17:30h. des de la plaça del Pou
Amb la participació de les entitats culturals d'Altafulla
Ball de Festa Major amb l'orquestra Cimarrón
9 de novembre a les 00:30 a l'envelat del parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Correfoc i versots del Grup de Diables d'Altafulla
11 de novembre a les 20:30h. a la plaça del Pou
En DIRECTE per Altafulla Ràdio
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat