Notícies
19 de maig del 2016
La Biblioteca d’Altafulla acull aquest dijous una xerrada sobre astrologia
La conferenciant Lidia Rambla donarà a conèixer als assistents què és, com es construeix, i com ens pot ajudar una carta astral
La Biblioteca Municipal d’Altafulla acull aquest dijous a partir de les 7 de la tarda la xerrada ‘La carta astral: una eina d’autoconeixement’. Un col·loqui que anirà a càrrec de Lidia Rambla, i que donarà a conèixer als assistents què és la carta astral, com es construeix, i com ens pot ajudar.

Lidia Rambla ha explicat que la carta astral es “una fotografia exacta de les posicions planetàries en el moment, el lloc, i l’hora de naixement de cada persona”. És a partir d’aquesta situació dels planetes i de la relació que mantenen entre ells que l’astròleg fa la seva interpretació. En funció de la situació dels planetes respecte la terra i de la influència d’aquests en la persona, marca els camins que ha de seguir amb les oportunitats i habilitats i també amb les dificultats i proves que ha d’assumir i aprendre a superar per avançar en la vida i poder evolucionar.

Els participants podran conèixer aquest dijous la seva manera de ser i d’actuar en determinades àrees de la seva vida com poden ser la feina, l’amor, la família, l’economia, l’amistat, els estudis, o la salut.

Els que hi creuen defensen que a través de la disciplina mil·lenària de l’astrologia podem arribar a comprendre d’una manera psicològica i espiritual com és una persona, a través dels moviments cíclics del Sol, la Lluna i els planetes del Sistema solar.
Lidia Rambla, conferenciant
Lidia Rambla, conferenciant
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Del 16 al 22 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de novembre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Taller naturalista amb les tres R
24 de novembre a les 11:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
Dia Mundial contra la violència de gènere
Dilluns 25 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat