Notícies
20 de maig del 2016
Tarraco Viva fa parada aquest diumenge al parc de Voramar d’Altafulla amb dues recreacions històriques
La 18a edició del festival s’allargarà fins el proper 29 de maig amb més de 430 actes. També hi prenen part Constantí, Falset, Porrera, i Vila-rodona
El parc de Voramar d’Altafulla tornarà a esdevenir l’escenari aquest diumenge d’una nova edició del festival Tarraco Viva. La 18a, concretament, que enguany, per primera vegada, s’endinsa en les relacions entre l’antiga Roma i l’Egipte faraònic.

A Altafulla, però, aquesta edició arriba amb poques novetats. A les 5 de la tarda, la companyia italiana Instituto Ars Dimicandi oferirà ‘El món dels gladiadors a l’antiga Roma’. Una demostració sobre les diferents armes i tècniques de combat, tal i com es feien servir en aquell temps.

A partir de les 6, serà el grup tarragoní Septimani Seniores l’encarregat d’apropar als assistents una recreació històrica sobre ‘Les legions baiximperials’, que mostrarà l’inici de la decadència de l’expansió romana.

En aquesta ocasió s’ha optat per treure del cartell ‘La cerimònia del mar’, un dels clàssics a la vila en el marc del festival.

La celebració d’aquesta 18a edició de Tarraco Viva s’allargarà fins el proper 29 de maig amb més de 430 actes. Més enllà d’Altafulla, també farà parada a Tarragona, Constantí, a Falset, a Porrera, i a Vila-rodona, que enguany també s’incorpora al programa.
Magí Seritjol, director de Tarraco Viva
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat