Notícies
Foto: Altafulla Bloc
20 de maig del 2016
Gaià Gospel i Mediona Gospel Singer ofereixen un concert aquest dissabte a Altafulla
L’actuació tindrà lloc a partir de les 17h al pati de l’Escola Municipal de Música
La música gospel serà protagonista aquest cap de setmana a Altafulla. La formació Gaià Gospel i el grup convidat Mediona Gospel Singers oferiran un concert aquest dissabte.
Una actuació que, segons ha avançat la directora del grup amfitrió, Carla Cruells, presentarà clàssics del gospel i espirituals tradicionals, alhora que també aproparà al públic peces més modernes i un ampli repertori de solistes.

Gaià Gospel va néixer ara fa tot just un any arran d’una trobada que es va celebrar el 4 de març de 2015, i des d’aleshores són moltes les persones que hi han volgut formar part. A dia d’avui en són 25 components provinents d’Altafulla, el Catllar, i la Riera, i disposen d’un repertori molt treballat. La directora, però, no tanca les portes a nous components, sobretot a homes barítons i tenors.

La formació va néixer amb caire amateur, tot i que cada vegada la millora és més evident. Carla Cruells ha parlat “d’un grup molt especial, amb moltes ganes, molt entusiasme, i molta il•lusió”, i ha destacat aquesta “gran evolució”. Ha destacat, sobretot, la millora en l’oïda musical, en la lectura de partitures, i en el treball amb veus. Malgrat aquesta progressió, la pretensió continua sent la mateixa que el primer dia: “ser una activitat lúdica on poder gaudir”.

L’actuació amb Mediona Gospel Singers tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 5 de la tarda al pati de l’Escola Municipal de Música.
Carla Cruells, directora de Gaià Gospel
Carla Cruells, directora de Gaià Gospel
Carla Cruells, directora de Gaià Gospel
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat