Notícies
Foto: Altafulla Bloc
20 de maig del 2016
Els Castellers d’Altafulla descarten portar a plaça castells de 7 en la Diada de Primavera
Els liles actuen diumenge a la plaça Martí Royo, acompanyats dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau i dels Xiquets de Cambrils
Els Castellers d’Altafulla tenen una nova cita aquest diumenge a la plaça Martí Royo, la segona que celebren en aquest escenari aquesta temporada. Hi actuaran a partir de dos quarts d’1 del migdia, acompanyats dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau i dels Xiquets de Cambrils.

El cap de colla dels liles, Pol Munté, ha avançat als micròfons d’aquesta casa que seran prudents en aquesta Diada de Primavera. Veu “molt complicat portar a plaça castells de 7”, i considera que “els haurem de reservar per més endavant”. Tot i descarregar el segon 3de7 més matiner de la seva història en la Diada d’Inici de Temporada el passat 10 d’abril, Munté ha insistit que “la manera de treballar de la colla passa per intentar minimitzar al màxim els accidents”. En aquest sentit, ha recordat que “estrenem una enxaneta que s’ha de refinar i adaptar primer als castells de 6”. Ha afegit que al final “el que busquem és la solvència, i així serà el dia que ho tornem a intentar”.

Mentrestant, continuen rodant castellers per seguir sumant castells, i dediquen especial atenció a la canalla.

Abans de l’actuació d’aquest diumenge, els de l’Era de l’Ixart tenen l’últim assaig aquest divendres a les 9 del vespre.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat