Notícies
20 de maig del 2016
Alumnes d’Altafulla i de Reus s’enfronten en l’edició d’aquest dissabte del programa ‘Pica Lletres’
El concurs radiofònic, produït per La Xarxa amb la col•laboració d’Altafulla Ràdio, s’emet de 16h a 17h
Alumnes dels instituts d’Altafulla i de Reus s’enfronten en l’edició d’aquest dissabte del programa ‘Pica Lletres’. Una producció de La Xarxa, que compta amb la col·laboració d’Altafulla Ràdio.

En aquesta tercera temporada hi participen 120 estudiants de 40 centres, i en total hi ha implicades 25 emissores locals, cinc més que l’any passat. Cada eliminatòria enfronta dos centres, cadascun representat per tres alumnes, que es desplacen fins a l’emissora local més propera per disputar les proves. La presentadora, Sílvia Ferrer, de Cugat.cat, és l’encarregada de dirigir el joc, i en el cas del nostre municipi és el periodista Eduard Virgili qui el condueix.

‘Pica Lletres’ és un concurs sobre llengua catalana. El lletreig de paraules, la resolució d’endevinalles i d’embarbussaments són algunes de les proves del programa. Consta de dues edicions setmanals a la franja de 4 a 5 de la tarda cada dissabte i diumenge. La d’aquest dissabte, dedicada als alumnes de l’Institut d’Altafulla. El programa va ser enregistrat el passat mes d’abril des dels estudis de l’avinguda Marquès de Tamarit.

Els quatre centres que obtinguin una major puntuació en les diferents eliminatòries passaran a les semifinals i, d'aquí, a la gran final nacional que es disputarà aquest mes de maig.
Social
Et recomanem
Cercavila de Festa Major
9 de novembre a les 17:30h. des de la plaça del Pou
Amb la participació de les entitats culturals d'Altafulla
Ball de Festa Major amb l'orquestra Cimarrón
9 de novembre a les 00:30 a l'envelat del parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Correfoc i versots del Grup de Diables d'Altafulla
11 de novembre a les 20:30h. a la plaça del Pou
En DIRECTE per Altafulla Ràdio
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat