Notícies
20 de maig del 2016
Alumnes d’Altafulla i de Reus s’enfronten en l’edició d’aquest dissabte del programa ‘Pica Lletres’
El concurs radiofònic, produït per La Xarxa amb la col•laboració d’Altafulla Ràdio, s’emet de 16h a 17h
Alumnes dels instituts d’Altafulla i de Reus s’enfronten en l’edició d’aquest dissabte del programa ‘Pica Lletres’. Una producció de La Xarxa, que compta amb la col·laboració d’Altafulla Ràdio.

En aquesta tercera temporada hi participen 120 estudiants de 40 centres, i en total hi ha implicades 25 emissores locals, cinc més que l’any passat. Cada eliminatòria enfronta dos centres, cadascun representat per tres alumnes, que es desplacen fins a l’emissora local més propera per disputar les proves. La presentadora, Sílvia Ferrer, de Cugat.cat, és l’encarregada de dirigir el joc, i en el cas del nostre municipi és el periodista Eduard Virgili qui el condueix.

‘Pica Lletres’ és un concurs sobre llengua catalana. El lletreig de paraules, la resolució d’endevinalles i d’embarbussaments són algunes de les proves del programa. Consta de dues edicions setmanals a la franja de 4 a 5 de la tarda cada dissabte i diumenge. La d’aquest dissabte, dedicada als alumnes de l’Institut d’Altafulla. El programa va ser enregistrat el passat mes d’abril des dels estudis de l’avinguda Marquès de Tamarit.

Els quatre centres que obtinguin una major puntuació en les diferents eliminatòries passaran a les semifinals i, d'aquí, a la gran final nacional que es disputarà aquest mes de maig.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'Las niñas bien'
17 de gener a les 20:00h. a la Sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Lectures Rebels. Grup de Lectura Feminista
20 de gener de les 18:00h. a les 20:00h.
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de les 9:30h. a les 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla