Notícies
Foto: Gemma Soldevila
23 de maig del 2016
Altafulla reviu de nou el seu passat romà al parc de Voramar
El programa del festival Tarraco Viva al municipi ha tornat a oferir les recreacions històriques de gladiadors i legionaris
Altafulla ha tornat a reviure el seu passat romà aquest diumenge al parc de Voramar. Una cita ineludible ja cada any en el marc del festival Tarraco Viva, que veïns i visitants no es volen perdre. Grans i petits s’han aglutinat de nou vora la platja per recrear la nostra història.

Un programa que enguany no ha comptat amb un dels clàssics al municipi com havia estat fins ara ‘La cerimònia del mar’, però que sí que ha comptat amb ‘El món dels gladiadors a l’antiga roma’, a càrrec de la companyia italiana Instituto Ars Dimicandi; i amb ‘Les legions baiximperials’, de la mà del grup tarragoní Septimani Seniores.

La 18a edició del festival, enguany dedicada a les relacions entre l’antiga Roma i l’Egipte faraònic, s’allargarà fins el proper diumenge dia 29 amb més de 430 actes. Més enllà d’Altafulla, també fa parada a Tarragona, a Constantí, a Falset, a Porrera, i a Vila-rodona, que enguany també s’ha incorporat al programa.
Social
Et recomanem
Cercavila de Festa Major
9 de novembre a les 17:30h. des de la plaça del Pou
Amb la participació de les entitats culturals d'Altafulla
Ball de Festa Major amb l'orquestra Cimarrón
9 de novembre a les 00:30 a l'envelat del parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Correfoc i versots del Grup de Diables d'Altafulla
11 de novembre a les 20:30h. a la plaça del Pou
En DIRECTE per Altafulla Ràdio
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat