Notícies
Foto: Roberto Vera
23 de maig del 2016
Els Castellers d’Altafulla descarreguen a la plaça Martí Royo el 2de6, el 4de6a, el 3de6a, el pd4 aixecat per sota, i dos pd4
Els liles preparen ara pel proper dissabte dia 28 un vermut electrònic solidari per ajudar un dels nens de la colla amb problemes d’oïda
Els Castellers d’Altafulla han complert els seus objectius aquest diumenge a la plaça Martí Royo. Els liles hi han descarregat el 2de6, el 4de6 amb agulla, el 3de6 amb agulla, el pilar de quatre aixecat per sota, i dos pilars de quatre. Una actuació que el cap de colla, Pol Munté, ha valorat “molt positivament” als micròfons d’aquesta casa. S’ha mostrat satisfet per la “solvència” amb què han descarregat els castells i perquè “la gent ha marxat contenta a casa”. Reconeix que “diades com les d’aquest cap de setmana donen a la colla un punt més de moral per continuar fent passes endavant aquesta temporada”. Aquest diumenge a Altafulla els han acompanyat els Xiquets de Cambrils i la Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau.

Els castells de 7, de moment, hauran d’esperar. Tot i descarregar el segon 3de7 més matiner de la seva història en la Diada d’Inici de Temporada el passat 10 d’abril, Munté ha insistit que “no deixem de treballar, però la realitat és la que és i la canalla és la que és". En aquest sentit ha explicat que “ho tornarem a intentar quan aquesta canalla estigui preparada per fer-ho”.

Més enllà del calendari d’assajos i actuacions, la colla oferirà el proper dissabte dia 28 un vermut electrònic solidari. La intenció és destinar els diners recaptats a col·laborar en la compra d’un sistema FM per un dels nens de la colla amb problemes d’oïda, en Daniel.

La festivitat tindrà lloc a partir de dos quarts d’1 del migdia a l’Era de l’Ixart, amb l’actuació en directe del punxadiscos Dj Ethian Guerrero.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'Las niñas bien'
17 de gener a les 20:00h. a la Sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Lectures Rebels. Grup de Lectura Feminista
20 de gener de les 18:00h. a les 20:00h.
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de les 9:30h. a les 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla