Notícies
23 de maig del 2016
Les oficines de ‘La Caixa’ d’Altafulla recullen 225 litres de llet en la campanya ‘Cap nen sense bigoti’
Càritas Altafulla en reparteix 700 litres mensuals entre els seus usuaris
Les dues oficines de ‘La Caixa’ d’Altafulla han recollit un total de 225,5 litres de llet en la segona edició de la campanya ‘Cap nen sense bigoti’. Una iniciativa impulsada des de l’Obra Social de l’entitat bancària i el Banc d’Aliments de Catalunya, que es va posar en marxa el passat dia 9 i que s’ha allargat fins aquest divendres.

Més enllà de la recaptació aconseguida en les diferents oficines del territori, la fundació de l’entitat financera també ha fet un donatiu de 50.000 litres de llet, i s’ha compromès a donar-ne un altre per cada deu que se n’hagin recollit.

I és que la llet és un dels aliments més sol·licitats per les entitats socials que atenen col•lectius en risc d’exclusió, però encara no se’n recull una quantitat suficient per garantir-ne el consum mínim en famílies en situació de vulnerabilitat. A Altafulla, Càritas en reparteix 700 litres mensuals entre els seus usuaris.

A banda dels donatius de llet, les persones que ho vulguin podran fer donatius econòmics, fins el 15 de juliol, a través de la pàgina de microdonatius de La Caixa (www.lacaixa.es\/microdonatius), del portal de La Caixa (www.lacaixa.es), de Línia Oberta, de CaixaMòbil, del sistema de canvi de Punts Estrella i a través de missatgeria SMS amb la paraula ‘Llet’ al 28024.
Social
Et recomanem
Cercavila de Festa Major
9 de novembre a les 17:30h. des de la plaça del Pou
Amb la participació de les entitats culturals d'Altafulla
Ball de Festa Major amb l'orquestra Cimarrón
9 de novembre a les 00:30 a l'envelat del parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Correfoc i versots del Grup de Diables d'Altafulla
11 de novembre a les 20:30h. a la plaça del Pou
En DIRECTE per Altafulla Ràdio
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat