Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
12 de desembre del 2014
La Coral Nous Rebrots d’Altafulla clou el seu 50è aniversari aquest cap de setmana amb el tradicional Concert de Nadal
L’actuació tindrà lloc de forma conjunta amb l’Escola Municipal de Música el dissabte a les 18h al Casal La Violeta
El tradicional Concert de Nadal d’aquest dissabte posarà el punt i final als actes de celebració del 50è aniversari de la Coral Nous Rebrots d’Altafulla. En aquesta ocasió anirà acompanyada, per primera vegada, dels nens i nenes de l’Escola Municipal de Música d’Altafulla en una interpretació que tindrà lloc a partir de les 6 de la tarda al Casal La Violeta. Ens en fa cinc cèntims una de les membres de la Coral, Pepi Miró, qui ha explicat que els diners recaptats durant l’actuació també es destinaran a La Marató de TV3. Els cantaires estrenaran indumentària per commemorar l’efemèride.

El programa d’actes de celebració del 50è aniversari de la Coral Nous Rebrots es va posar en marxa el passat mes de març. Des d’aleshores la formació ha organitzat diferents cantades, trobades de corals, misses, i dinars. Un dels actes centrals de la festivitat ha estat la publicació del llibre ‘Un Camí entre Caramelles’. Una obra recopilatòria de la trajectòria del grup, que inclou anècdotes, celebracions, i fotografies, entre molts altres documents, de tots aquests anys.

Va ser el 1964 quan Mossèn Castellà va proposar crear el cor de la Parròquia. 50 anys després, aquell grup de nois que van començar cantant caramelles s’ha convertit en una de les entitats més actives de la vila d’Altafulla, la Coral Nous Rebrots. Durant tots aquests anys han estat al voltant de 200 les persones que hi han format part. Algunes d’elles van començar des del primer dia i a hores d’ara encara hi continuen participant, sota la direcció de Dani Català. La seva presidenta és Arantxa Arcaute.
Pepi Miró, cantaire de la Coral
Social
Et recomanem
Conferència “Ajuntaments, II República i G. Civil a Altafulla"
11 d'octubre a les 19:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Jornades Europees de Patrimoni
12 i 13 d'octubre de 10:00h. a 14:00h. a la Vil·la dels Munts
Organitza: MNAT
Contacontes "Visca la meva biblioteca!" i berenar
17 d'octubre a les 17:00h. a la Biblioteca
A càrrec d'Eugènia González
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link