Notícies
12 de desembre del 2014
Un camió bolca a la N-340, a l’alçada de Ferran, i provoca retencions en la circulació durant diverses hores
L’accident es produeix l’endemà que Foment anunciés la bonificació del 50% dels peatges per a vehicles pesants per tal de descongestionar la N-340
Un camió ha bolcat aquest dijous a la N-340 a l’alçada de Ferran provocant un embús de trànsit que ha durat diverses hores.

El sinistre s’ha produït cap a dos quarts de 6 de la tarda per causes que encara es desconeixen. El conductor ha quedat atrapat dins la cabina i han calgut tres dotacions dels Bombers per aconseguir treure’l. L’home, de 55 anys, ha estat traslladat a l’hospital Joan XXIII amb una lesió a la pelvis. Un altre turisme ha perdut el control a causa de la càrrega del camió que ha quedat a la calçada. El conductor ha quedat il·lès.

La carretera tallada ha produït diversos quilòmetres de cues. Més tard, s’ha pogut obrir la circulació en sentit a Torredembarra, mentre que als vehicles que anaven a Tarragona se’ls ha desviat per la carretera local que va de la Riera de Gaià a Ferran.

Aquest accident es produeix l’endemà que Foment anunciés la bonificació del 50% dels peatges de l'AP-7 per als camions per tal de descongestionar la N-340.
Social
Et recomanem
Conferència “Ajuntaments, II República i G. Civil a Altafulla"
11 d'octubre a les 19:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Jornades Europees de Patrimoni
12 i 13 d'octubre de 10:00h. a 14:00h. a la Vil·la dels Munts
Organitza: MNAT
Contacontes "Visca la meva biblioteca!" i berenar
17 d'octubre a les 17:00h. a la Biblioteca
A càrrec d'Eugènia González
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link