Notícies
12 de desembre del 2014
Un camió bolca a la N-340, a l’alçada de Ferran, i provoca retencions en la circulació durant diverses hores
L’accident es produeix l’endemà que Foment anunciés la bonificació del 50% dels peatges per a vehicles pesants per tal de descongestionar la N-340
Un camió ha bolcat aquest dijous a la N-340 a l’alçada de Ferran provocant un embús de trànsit que ha durat diverses hores.

El sinistre s’ha produït cap a dos quarts de 6 de la tarda per causes que encara es desconeixen. El conductor ha quedat atrapat dins la cabina i han calgut tres dotacions dels Bombers per aconseguir treure’l. L’home, de 55 anys, ha estat traslladat a l’hospital Joan XXIII amb una lesió a la pelvis. Un altre turisme ha perdut el control a causa de la càrrega del camió que ha quedat a la calçada. El conductor ha quedat il·lès.

La carretera tallada ha produït diversos quilòmetres de cues. Més tard, s’ha pogut obrir la circulació en sentit a Torredembarra, mentre que als vehicles que anaven a Tarragona se’ls ha desviat per la carretera local que va de la Riera de Gaià a Ferran.

Aquest accident es produeix l’endemà que Foment anunciés la bonificació del 50% dels peatges de l'AP-7 per als camions per tal de descongestionar la N-340.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla