Notícies
Foto: Ferran Daunes
16 de desembre del 2014
Altafulla ultima els darrers detalls per tenir-ho tot a punt per la Fira de Nadal d’aquest cap de setmana
Els dies 19, 20, i 21 hi prendran part una vintena de parades. La mostra es combinarà enguany amb activitats paral·leles complementàries
Altafulla ja pensa en clau nadalenca. Un cop celebrat el programa solidari en favor de La Marató de TV3 al municipi, l’Ajuntament ultima els darrers detalls per tenir-ho tot a punt el proper cap de setmana. Els dies 19, 20, i 21, més d’una vintena de parades tornaran a instal·lar-se a la plaça de l’Església i a la plaça de Sant Antoni per configurar el que esdevindrà la setzena edició de la Fira de Nadal.

Enguany, per fomentar l’afluència de visitants durant els dies de la mostra, la regidoria de Cultura i la Comissió de Festes ha programat activitats paral•leles. Miniconcerts als portals a càrrec de la formació Badaveus (dissabte a les 19h, 20h, i 21h), una cantada de nadales de la mà de la Coral Nous Rebrots (dissabte a les 19:30h), nadales a toc de gralla amb els Grallers d’Altafulla i l’Escola de Música (diumenge a les 11:30h), i fer cagar el tió (diumenge a les 12h).

També s’ha establert el calendari del Parc de Nadal, que tindrà lloc els dies 2, 3, i 4 de gener de 5 a 8 de la tarda al Poliesportiu Municipal.

No hi faltarà tampoc la tradicional cavalcada de Ses Majestats, i el lliurament de regals casa per casa. Des de la regidoria han fet una crida a la ciutadania perquè hi col·labori i es puguin superar d’aquesta manera les cent llars que es van acollir l’any passat. Per participar-hi com a voluntari, les persones interessades han de posar-se en contacte amb l’organització a través del correu electrònic comissiofestesaltafulla@gmail.com.
Jordi Molinera, regidor de Festes
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla