Notícies
Foto: Ferran Daunes
16 de desembre del 2014
Altafulla ultima els darrers detalls per tenir-ho tot a punt per la Fira de Nadal d’aquest cap de setmana
Els dies 19, 20, i 21 hi prendran part una vintena de parades. La mostra es combinarà enguany amb activitats paral·leles complementàries
Altafulla ja pensa en clau nadalenca. Un cop celebrat el programa solidari en favor de La Marató de TV3 al municipi, l’Ajuntament ultima els darrers detalls per tenir-ho tot a punt el proper cap de setmana. Els dies 19, 20, i 21, més d’una vintena de parades tornaran a instal·lar-se a la plaça de l’Església i a la plaça de Sant Antoni per configurar el que esdevindrà la setzena edició de la Fira de Nadal.

Enguany, per fomentar l’afluència de visitants durant els dies de la mostra, la regidoria de Cultura i la Comissió de Festes ha programat activitats paral•leles. Miniconcerts als portals a càrrec de la formació Badaveus (dissabte a les 19h, 20h, i 21h), una cantada de nadales de la mà de la Coral Nous Rebrots (dissabte a les 19:30h), nadales a toc de gralla amb els Grallers d’Altafulla i l’Escola de Música (diumenge a les 11:30h), i fer cagar el tió (diumenge a les 12h).

També s’ha establert el calendari del Parc de Nadal, que tindrà lloc els dies 2, 3, i 4 de gener de 5 a 8 de la tarda al Poliesportiu Municipal.

No hi faltarà tampoc la tradicional cavalcada de Ses Majestats, i el lliurament de regals casa per casa. Des de la regidoria han fet una crida a la ciutadania perquè hi col·labori i es puguin superar d’aquesta manera les cent llars que es van acollir l’any passat. Per participar-hi com a voluntari, les persones interessades han de posar-se en contacte amb l’organització a través del correu electrònic comissiofestesaltafulla@gmail.com.
Jordi Molinera, regidor de Festes
Social
Et recomanem
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com
Lectures rebels: 'Educar en el feminismo'
17 de febrer a les 18:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Jocs i manualitats per Carnestoltes
20 de febrer a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. a la plaça del Pou
Més informació a www.altafulla.cat