Notícies
16 de desembre del 2014
Les butlletes de la campanya nadalenca ‘Compra a Altafulla, i guanya un mar de premis’ s’esgoten en alguns establiments
La iniciativa ofereix als clients una vintena de premis. El sorteig es farà en directe el 12 de gener des d’Altafulla Ràdio
La campanya nadalenca ‘Compra a Altafulla, i guanya un mar de premis’ ofereix en aquesta segona edició dos obsequis més que l’any passat. Enguany, doncs, seran una vintena els regals que es sortejaran entre els clients que adquireixin les seves compres als locals i establiments del municipi. La rifa es realitzarà en directe des d’Altafulla Ràdio el proper 12 de gener en el marc del magazine matinal Espai Obert, conduït per Eduard Virgili. S’hi ha referit un dels membres de la Junta Directiva de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), Agustí Martí.

La iniciativa va sortir ara fa uns dies, i alguns dels comerços ja han avisat haver-se quedat sense butlletes de participació, de les quals se n’han fet un total de 5.000. Un fet que, segons Maria Martos, coordinadora territorial de PIMEC, demostra la bona resposta de comerciants i clients.

Per participar-hi, cal omplir una d’aquestes butlletes amb les dades personals després de cada compra. Els comerços que hi participen són dels àmbits de l'hoteleria, la restauració, l'alimentació, i la decoració, entre d'altres.

La campanya està impulsada per ATECA, l’Ajuntament, i la patronal PIMEC. Pretén promoure el comerç de proximitat i fomentar la compra de regals als establiments de la vila.
Per aquestes dates nadalenques, també hi ha previstes altres activitats de promoció al carrer amb la mateixa voluntat d’incentivar la compra al municipi.
Agustí Martí, membre d'ATECA
Maria Martos, coordinadora territorial de PIMEC
Social
Et recomanem
Conferència “Ajuntaments, II República i G. Civil a Altafulla"
11 d'octubre a les 19:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Jornades Europees de Patrimoni
12 i 13 d'octubre de 10:00h. a 14:00h. a la Vil·la dels Munts
Organitza: MNAT
Contacontes "Visca la meva biblioteca!" i berenar
17 d'octubre a les 17:00h. a la Biblioteca
A càrrec d'Eugènia González
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link