Notícies
30 de setembre del 2014
L’ANC d’Altafulla es concentrarà aquest dimarts a les 19h davant de l’Ajuntament en el marc de la campanya unitària ‘Ara és l’hora’
La convocatòria respon a la suspensió de la Llei de Consultes i del decret de convocatòria del 9-N per part del Tribunal Constitucional
La coordinadora de la territorial altafullenca, Marta Ollé, s’ha mostrat convençuda que la ciutadania podrà votar el 9-N. És per això que ha demanat que continuï endavant la campanya per demanar el ‘Sí Sí’ ja que considera que “els polítics han de respondre al clam popular perquè la voluntat de dotze persones del TC no pot passar per davant de la voluntat de 2 milions de persones que surten al carrer”.

Tall de veu. Marta Ollé

A banda de la concentració d’aquest dimarts a la tarda, des d’Altafulla continuen treballant en la campanya porta a porta de captació de voluntaris. També preparen una ‘Caminada per la Independència’ a Sant Simplici per al proper 11 d’octubre, impulsada per les diferents territorials del Baix Gaià.

Tall de veu. Marta Ollé

La llei catalana que s’ha fet així ho preveu, que és el que ens ha de reixir. És validar. No podem esperar a una legalitat espanyola que no hi serà mai.

L'acte central d’aquest dimarts serà a la Plaça Sant Jaume de Barcelona i comptarà amb la presidenta de l'entitat, Carme Forcadell, i la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals. També la CUP ha fet una crida a concentrar-se.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla