Notícies
17 de desembre del 2014
Estudiants de Geografia de la URV presenten dues propostes de turisme alternatiu a la Vila Closa d’Altafulla
Els projectes d’avaluació final de l’assignatura han proposat una estada musical i una vacances temàtiques combinades amb la pintura
Alumnes de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona han presentat aquest dimarts al matí a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Altafulla els seus projectes finals. Dues propostes de turisme alternatiu a la Vila Closa del municipi. Els treballs s’han elaborat sota la tutoria del professor Rafel López Munné, qui ha explicat el perquè s’ha escollit Altafulla com a escenari, i l’objectiu dels treballs.

Rafel López ha fet una valoració positiva dels diferents projectes, i s’ha mostrat satisfet del procés d’elaboració per part dels estudiants, i del resultat final dels treballs.

La primera proposta, ‘Stage Musical a Altafulla’, se centra en la tradició musical de la vila i en les seves diferents convocatòries al llarg de l’any. Una estada a l’alberg permet assistir a uns cursos d’especialització sobre cant de música sacra i d’òpera. L’escola de música i l’església són els escenaris triats per treballar perfectament acompanyats de visites i altres activitats per atraure joves, i no tan joves, interessats en el cant.

La segona, ‘Brushes of Altafulla’, aprofita la similitud fonètica de les nostres bruixes amb la paraula pinzellades en anglès. Amb el subtítol ‘Painting Holidays Altafulla’, és a dir pintant a les vacances a Altafulla, ens proposa una oferta turística temàtica per a grups reduïts per convertir els racons de la Vila Closa en petites fonts d’inspiració. Hi ha antecedents de les minivacances per a pintors amb força èxit.

La presentació ha estat presidida per l’alcalde, Fèlix Alonso, qui ha aprofitat per agrair el gest de presentar els treballs a la vila, i per encoratjar els assistents a reinventar-se sense perdre les essències i a lluitar per desestacionalitzar les diferent ofertes i rebre a visitants amb qui compartir tot allò que Altafulla és capaç d’oferir.
Rafel López, professor de Geografia
Rafel López, professor de Geografia
Lucia López, una de les autores dels projectes
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla