Notícies
17 de desembre del 2014
Els Castellers d’Altafulla substitueixen la figura del segon cap de colla per les d’un cap de pinyes, de tronc, i de canalla
L’entitat serà presidida la propera temporada per Jean Segovia, sota les regnes de Pol Munté com a cap de colla
Els Castellers d’Altafulla no disposaran de la figura del segon cap de colla la propera temporada. Així ho han decidit les noves juntes tècnica i administrativa. La intenció és substituir aquest càrrec per les figures de cap de pinyes, de tronc, i de canalla, amb la voluntat de donar-los més pes i permetre un millor funcionament dels diferents grups.
El nou cap de colla dels liles, Pol Munté, ha explicat que serà ell qui marcarà els objectius i cada àrea els haurà d’assolir a la seva manera. El cap de pinyes serà Carles Terrón; el cap de tronc, Kike Fernàndez; i el cap de canalla, Àlex Cañas.

Pel que fa a la junta administrativa, també ha patit canvis. Serà presidida per Jean Segovia, a qui acompanyaran Paco Pérez a la vicepresidència, Natàlia Molinera a la secretaria, i Arturo Palavecino a la vocalia de comunicació.

La figura de Pol Munté com a cap de colla ja s’havia deixat entreveure en les últimes setmanes a Ca l’Ixart; la de Jean Segovia, en canvi, ha estat rebuda amb més sorpresa. Van ser els mateixos membres del nou equip els que el van anar a buscar perquè ocupés el càrrec. Sentim-lo.

Per la seva banda, Pol Munté ha explicat que té al costat “un gran equip amb moltes coses a aportar”, i que la seva tasca és “posar-hi ordre”. Segons ha explicat, la seva màxima aportació serà la paciència. Ha reconegut que és una tasca dura, però s’ha mostrat convençut que “si tots anem a una, la colla tirarà endavant”.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Jean Segovia, president dels Castellers d'Altafulla
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla