Notícies
17 de desembre del 2014
La festa de cloenda del 10è aniversari de la Zona TRAC canvia d’ubicació per motius de seguretat
La festivitat tindrà lloc aquest divendres 19 de desembre a partir de les 22:45h al Casal Municipal de Torredembarra
Els Punts d’Informació Juvenil (PIJ) de la Zona TRAC han decidit canviar d’ubicació la festa de cloenda dels actes commemoratius del seu 10è aniversari. En un primer moment estava previst que se celebrés a la carpa que havia d’instal·lar-se al barri de Clarà de Torredembarra. Per motius de seguretat i d’acord amb la previsió meteorològica, han optat per traslladar-la al Casal Municipal de Torredembarra.

El programa és el mateix. Acollirà diferents activitats, entre les quals en destaquen una batucada, diferents actuacions musicals de les formacions Oscar Sánchez, Mad, De Mente Abierta, Dj David Now-Cristian Live, i Dj. Aaron Coello. Ens en fa un repàs la tècnica de Joventut d’Altafulla, Sandra Ballesté. La festa tindrà lloc aquest divendres 19 de desembre a partir de tres quarts d’11 de la nit.

Una altra de les modificacions que patirà la festivitat serà que finalment només podran gaudir del servei gratuït d’autobús els joves majors de 16 anys. Els menors, d’entre 14 i 16, en cas de voler fer-ne ús, hauran d’anar acompanyats d’un adult. En qualsevol dels casos, cal fer inscripció prèvia en algun dels PIJ que organitzen l’activitat.

Aquesta mateixa setmana, els regidors de Joventut de Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla i Creixell, i els tècnics de Joventut d’aquests quatre municipis que en formen part es van reunir al Consell Comarcal del Tarragonès en el que va esdevenir l’acte de cloenda oficial. El president del Consell Comarcal, Frederic Adan, va destacar aquesta festa com una mostra més de cooperació i coordinació interinstitucional, on cadascú posa el que pot en la mesura que li és possible i es comparteixen les despeses per tal de poder a dur a terme la seva realització. En aquest sentit, va felicitar els tècnics i polítics per la feina feta.
Sandra Ballesté, tècnica del PIJ d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla