Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
18 de desembre del 2014
L’Institut d’Altafulla disposarà a partir d’aquest dijous d’un desfibril·lador extern automàtic (DEA)
A dia d’avui, també compten amb un aparell el Centre de Salut, l’Esplai d’Avis, la Policia Local, la Brigada Municipal, i el Poliesportiu
La regidoria d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament d’Altafulla fa entrega aquest dijous d’un nou Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) a l’Institut d’Altafulla. Va ser la mateixa direcció del centre qui va sol·licitar disposar d’un aparell a les seves instal·lacions. Una demanda a la qual dóna ara resposta el consistori en la seva línia de prevenció en l’àmbit de la salut. La regidora responsable de l’àrea, Eva Martínez, s’ha mostrat molt satisfeta de poder disposar d’un nou aparell, i ha explicat que una quinzena de professors rebrà la formació pertinent en els propers dies per poder fer-ne ús.

Amb aquesta nova adquisició, el municipi ja disposa de sis aparells. La resta estan ubicats al Centre de Salut, a l’Esplai d’Avis, a la Policia Local, a la Brigada Municipal, i al Poliesportiu.

El cas del Letxu, que es va patir al municipi ara fa uns anys, va fer incrementar el grau de conscienciació tant per part de l’Ajuntament com per part de la ciutadania. A més, enguany, la importància de disposar d’aparells d’aquest tipus encara s’ha fet més palesa amb l’edició de La Marató de TV3, dedicada a les malalties cardiovasculars.

Un desfibril·lador extern automàtic permet analitzar el ritme cardíac, identificar les arítmies mortals tributàries de desfibril·lació i administrar una descàrrega elèctrica amb la finalitat de restablir el ritme viable amb nivells alts de seguretat.
Eva Martínez, regidora d'Acció Social
Eva Martínez, regidora d'Acció Social
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla