Notícies
18 de desembre del 2014
Fèlix Alonso confia que abans de l'estiu es trobarà una solució als problemes de mobilitat de la carretera N-340 fins al Vendrell
El Congrés, però, ha rebutjat la proposta de CIU d’alliberar el peatge de l’AP-7 en els trams amb més congestió
La Comissió de Foment del Congrés dels Diputats ha rebutjat aquest dimecres, amb l'únic vot en contra del PP, la Proposició no de Llei del Grup Parlamentari Català (CiU) en què es demanava alliberar el peatge de l'autopista AP-7 des d'Altafulla fins a Vilafranca del Penedès i des d'Alcanar fins a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, mentre la futura autovia A-7 no estigui construïda en aquests trams. Així mateix, es reclamava al govern central que impulsés un nou enllaç de la futura autovia A-7 amb l'AP-7 a l'altura de la Mora-Tamarit, per descongestionar la N-340 en el tram on finalitza l'autovia gratuïta i evitar així els constants col·lapses que es produeixen a la sortida de Torredembarra.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, confia que abans de l'estiu es trobarà una solució als problemes de mobilitat del vial. En declaracions a Catalunya Ràdio, el batlle ha explicat que és molta la “pressió” que es fa des del territori, i que el ministeri es mostra “receptiu”.

Aquesta mateixa setmana s’ha produït un accident entre Tarragona i Altafulla amb un mort i dos ferits greus. El segon accident en menys de quatre dies en aquest punt negre de la xarxa viària de Tarragona. Des del 2013, entre el tram entre Altafulla i El Vendrell s’han registrat 80 accidents mortals.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Visites guiades al Castell d'Altafulla
25 de gener de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de 09:30h. a 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de gener a les 11:00h. des del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com