Notícies
19 de desembre del 2014
Una trentena de parades oferiran els seus productes aquest cap de setmana la XVI Fira de Nadal d’Altafulla
Una de les principals novetats d’aquesta edició serà la Granja del Marc, un espai amb animals dedicat als més petits de la vila
La Fira de Nadal d’Altafulla donarà aquesta tarda el tret de sortida a la seva setzena edició. Enguany la mostra tornarà a instal·lar-se a la plaça de l’Església i la plaça de Sant Antoni el divendres i el dissabte, de 6 a 9 del vespre, i el diumenge, d’11 del matí a 2 del migdia. S’hi instal·laran una trentena d‘estands, que es complementaran amb activitats paral·leles. La voluntat de l’Ajuntament és atraure més públic oferint alternatives de caire nadalenc. El regidor de Cultura i Festes, Jordi Molinera, ha explicat a Altafulla Ràdio que s’han programat diferents tallers a càrrec del Col·lectiu d’Artesans, diverses actuacions musicals, i el tió.

Una altra de les principals novetats d’aquesta edició serà la Granja del Marc. Un espai amb animals dedicat als més petits de la vila, que s’instal·larà ala plaça de l’Església durant els tres dies.

La Fira també es complementarà enguany amb un programa cinematogràfic, a càrrec del Cineclub Altafulla-Link, que s’allargarà durant totes les festes de Nadal. El diumenge a les 6 de la tarda a la Violeta es projectarà la primera de les pel·lícules, ‘Gru, el meu dolent preferit 2’.
Jordi Molinera, regidor de Festes
Jordi Molinera, regidor de Festes
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla