Notícies
19 de desembre del 2014
Una trentena de parades oferiran els seus productes aquest cap de setmana la XVI Fira de Nadal d’Altafulla
Una de les principals novetats d’aquesta edició serà la Granja del Marc, un espai amb animals dedicat als més petits de la vila
La Fira de Nadal d’Altafulla donarà aquesta tarda el tret de sortida a la seva setzena edició. Enguany la mostra tornarà a instal·lar-se a la plaça de l’Església i la plaça de Sant Antoni el divendres i el dissabte, de 6 a 9 del vespre, i el diumenge, d’11 del matí a 2 del migdia. S’hi instal·laran una trentena d‘estands, que es complementaran amb activitats paral·leles. La voluntat de l’Ajuntament és atraure més públic oferint alternatives de caire nadalenc. El regidor de Cultura i Festes, Jordi Molinera, ha explicat a Altafulla Ràdio que s’han programat diferents tallers a càrrec del Col·lectiu d’Artesans, diverses actuacions musicals, i el tió.

Una altra de les principals novetats d’aquesta edició serà la Granja del Marc. Un espai amb animals dedicat als més petits de la vila, que s’instal·larà ala plaça de l’Església durant els tres dies.

La Fira també es complementarà enguany amb un programa cinematogràfic, a càrrec del Cineclub Altafulla-Link, que s’allargarà durant totes les festes de Nadal. El diumenge a les 6 de la tarda a la Violeta es projectarà la primera de les pel·lícules, ‘Gru, el meu dolent preferit 2’.
Jordi Molinera, regidor de Festes
Jordi Molinera, regidor de Festes
Social
Et recomanem
Visites guiades al Castell d'Altafulla
25 de gener de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de 09:30h. a 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de gener a les 11:00h. des del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com