Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
19 de desembre del 2014
Altafulla es beneficiarà d’una part dels 380.000 euros que Medi Ambient destinarà a la regeneració de platges
També hi destina més de 37.000 euros al camí de ronda dels penya-segats
El Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, per mitjà de la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i el Mar, ha destinat més de 600.000 euros per portar a terme millores immediates a la costa tarragonina. Per una part. s’inverteixen 380.000 euros per pal·liar els efectes dels passats temporals de finals de novembre i principis de desembre. D’altra banda, es destinen 234.288,49 euros en la lluita contra l’erosió de les platges així com la consolidació i creació de camins de ronda. Les obres estan gestionades des del Servei de Costes que el Ministeri té a la província de Tarragona.

Pel que fa als danys ocasionats pels temporals, la província de Tarragona és la que més ajudes rep de tota Catalunya. Els mencionats 380.000 euros s’empraran per arranjar camins, barreres naturals i camins del Delta de l’Ebre, així com per regenerar platges de Creixell, el Vendrell, Altafulla, Torredembarra, Tarragona, Cambrils, Mont-roig del Camp i l’Ampolla. Les obres es portaran a terme de forma immediata.

La resta d’inversió, un total de 234.288,46 euros van a parar a quatre actuacions. Tres d’elles estan en aquests moments estan en execució com són el camí de ronda als penya-segats d’Altafulla amb més de 37.137,32 euros; la regeneració de la platja de Santa Llúcia al Perelló amb 57.741,20 euros; i el camí de ronda entre el carrer Colom i el Cap de Salou, trams 1 i 3, amb 80.029,80 euros. La setmana que ve començarà la construcció d’un tram del camí de ronda a la badia dels Alfacs, a Amposta, amb 59.380,14 euros.

Davant d’aquest important inversió, el Subdelegat del Govern a Tarragona vol manifestar la seva satisfacció arran d’unes mesures que tenen el propòsit ferm, per part del Govern de l’Estat, de tenir cura del nostre litoral amb les inversions necessàries per mantenir-lo en un estat òptim i atractiu per a tots els tarragonins així com per al turisme que ens visita.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla