Notícies
Foto: Altafulla Bloc
22 de desembre del 2014
Més de 200 infants fan cagar el tió d’Altafulla
El municipi ha acollit aquest cap de setmana la XVI Fira de Nadal, amb més d’una trentena de parades
Altafulla ha gaudit aquest cap de setmana de la fira més gran que havia tingut mai el municipi per Nadal. Més d’una trentena de paradistes han exposat els seus productes des del divendres a la tarda fins el diumenge al migdia entre la plaça de l’Església i la plaça de Sant Antoni. El degoteig de vilatans i de visitants d’arreu del Baix Gaià ha estat constant durant les tres jornades que ha durat la mostra. Una fira que enguany ha anat acompanyada d’activitats paral·leles, promogudes des de l’Ajuntament, amb la col·laboració del Col·lectiu d’Artesans, la Coral Badaveus, els Grallers, la Coral Nous Rebrots, i l’Escola de Música.

Durant el matí de diumenge, més de 200 infants, i algun que altre pare i mare, s’han reunit a la plaça del Pou d’Altafulla per fer cagar el tió. La il·lusió dels més petits de la vila ha tornat a fer-se palesa entorn una de les figures més emblemàtiques del Nadal al nostre territori. A més, els menuts també han pogut gaudir en aquesta ocasió de la Granja d’en Marc.
El cap de setmana ha culminat amb la primera de les propostes del Cineclub Altafulla Link per aquestes festes, ‘Gru, el meu dolent preferit 2’. La resta de pel·lícules, ‘La gran família española’ i ‘La guerra de les galàxies (1976)’, es projectaran els dies 28 de desembre i l’1 de gener, respectivament.

El programa d’activitats, però, no es reprendrà ara fins el proper dissabte 27 de desembre amb el XIII Torneig de Nadal de Futbol Sala. Queda pendent també la Nit de Cap d’Any al casal La Violeta amb l’Orquestra Himalaya, i el tradicional Primer Bany de l’Any.

També hi ha previst els dies 2, 3 i 4 de gener, de 5 a 8 de la tarda al Poliesportiu Municipal, el Parc de Nadal. Els infants també rebran el mateix dia 3, de 5 a 8 al Poliesportiu, la visita del Patge Reial. I no hi faltarà tampoc la tradicional cavalcada de Ses Majestats, i el lliurament de regals casa per casa.
Jordi Molinera, regidor de Festes
Social
Et recomanem
Visites guiades al Castell d'Altafulla
25 de gener de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de 09:30h. a 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de gener a les 11:00h. des del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com