Notícies
22 de desembre del 2014
La regidoria de Cultura i Festes d’Altafulla organitza el III Concurs de Pessebres
A diferència dels dos primers anys, en aquesta edició no s’inclou la categoria ‘Comerços’. Els participants s’hi poden inscriure fins el 2 de gener
Altafulla repetirà aquest Nadal una de les iniciatives que l’Ajuntament va posar en marxa ara fa dos anys i que va rebre una gran acollida per part de petits i grans. Amb la voluntat de transmetre l’esperit nadalenc arreu del municipi, l’àrea de Cultura i Festes ha organitzat la tercera edició del Concurs de Pessebres.
A diferència dels dos primers anys, en aquesta edició no s’inclou la categoria ‘Comerços’. El certamen únicament contempla enguany les categories ‘Infantil’ (fins a 14 anys), amb un primer premi; i l’ ‘adult’, amb premis per als dos primers classificats.

Els pessebres hauran d’estar exposats fins el dia 4 de gener. El jurat passarà a visitar aquells que estiguin exposats el dia 3 a partir de les 10 del matí per valorar-los. En cas de no trobar-hi ningú, el participants quedarà fora de concurs. El jurat valorarà de la mateixa manera els pessebres populars que els pessebres artístics. El veredicte es farà públic el dia 10 de gener a les 12 del migdia a l’Ajuntament.

La inscripció ja pot fer-se efectiva a l’Ajuntament d’Altafulla i a la geladeria La Perla fins el divendres 2 de gener, tot indicant, de forma clara, el lloc on estarà ubicat el pessebre i el nom i edats de tots els participants.
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla