Notícies
23 de desembre del 2014
Alternativa Altafulla fixa el calendari de primàries per escollir el candidat a l’alcaldia de cara a les eleccions del 2015
L’alcalde i número ú de la formació, Fèlix Alonso, ja ha manifestat la seva voluntat de presentar candidatura
L'assemblea d'Alternativa Altafulla va decidir el passat diumenge fixar el calendari de primàries per escollir el candidat a l’alcaldia de cara a les properes eleccions municipals del maig del 2015.

El període per presentar candidatures resta obert fins el proper 7 de gener, i de moment, l’actual alcalde del municipi i número ú de la formació, Fèlix Alonso, ja ha manifestat la seva voluntat de tornar-se a presentar. En cas d’haver-hi més d’una candidatura, l’elecció es duria a terme de la manera tradicional. Si només es presentés la seva, estan estudiant la possibilitat de preguntar a la ciutadania quina valoració en fan de la seva trajectòria com a alcalde de la vila.
Segons ha explicat Alonso, seran els mateixos militants els que plantejaran la pregunta, i els que la respondran. D’altra banda, però, la qüestió també es posarà a disposició d’amics, simpatitzants, i de la ciutadania en general a través d’internet.

A partir del dia 7 de gener, es definiran tres dies de votació presencial, mentre que el període per votar via online serà d’entre set i deu dies. La intenció és poder fer el recompte a finals del mes de gener per tal de decidir qui és el candidat i quina acceptació té per part de la ciutadania.
Social
Et recomanem
Visites guiades al Castell d'Altafulla
25 de gener de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de 09:30h. a 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de gener a les 11:00h. des del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com