Notícies
23 de desembre del 2014
Alternativa Altafulla fixa el calendari de primàries per escollir el candidat a l’alcaldia de cara a les eleccions del 2015
L’alcalde i número ú de la formació, Fèlix Alonso, ja ha manifestat la seva voluntat de presentar candidatura
L'assemblea d'Alternativa Altafulla va decidir el passat diumenge fixar el calendari de primàries per escollir el candidat a l’alcaldia de cara a les properes eleccions municipals del maig del 2015.

El període per presentar candidatures resta obert fins el proper 7 de gener, i de moment, l’actual alcalde del municipi i número ú de la formació, Fèlix Alonso, ja ha manifestat la seva voluntat de tornar-se a presentar. En cas d’haver-hi més d’una candidatura, l’elecció es duria a terme de la manera tradicional. Si només es presentés la seva, estan estudiant la possibilitat de preguntar a la ciutadania quina valoració en fan de la seva trajectòria com a alcalde de la vila.
Segons ha explicat Alonso, seran els mateixos militants els que plantejaran la pregunta, i els que la respondran. D’altra banda, però, la qüestió també es posarà a disposició d’amics, simpatitzants, i de la ciutadania en general a través d’internet.

A partir del dia 7 de gener, es definiran tres dies de votació presencial, mentre que el període per votar via online serà d’entre set i deu dies. La intenció és poder fer el recompte a finals del mes de gener per tal de decidir qui és el candidat i quina acceptació té per part de la ciutadania.
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla