Notícies
23 de desembre del 2014
El Govern català està convençut que va actuar democràticament i d'acord amb la llei el 9-N i que "el sentit comú s'imposarà"
L’Ajuntament d’Altafulla, qui ja va aprovar una moció d’autoinculpació, continuarà donant suport a la Generalitat
El Govern català ha mostrat aquest dilluns el seu "absolut convenciment" que el passat 9-N va actuar "democràticament i d'acord amb la legalitat". Ho ha dit la vicepresidenta, Joana Ortega, que s'ha mostrat convençuda que "al final, el sentit comú s'imposarà".

Per la seva banda, l’Ajuntament d’Altafulla ja ha expressat la seva voluntat de continuar donant suport a la Generalitat en aquest procés. De fet, en sessió plenària ja va aprovar una moció d’autoinculpació, segons la qual els regidors que s’hi ha afegit assumeixen totes les responsabilitats que se'n puguin derivar i admeten ser els coautors de les accions que s'imputin al president de la Generalitat i altres membres del Govern.
L’edil de SI, Jordi Molinera, ha sentenciat que “continuaran donant suport a un procés d’independència que avança i que no té cap altra sortida”.

La vicepresidenta ha explicat que ja s'esperaven l'admissió a tràmit de les querelles per part del TSJC, i ha mostrat "respecte i absoluta confiança" en l'administració de justícia, a més de posar-se a la seva disposició pel que requereixi.
Joana Ortega, vicepresidenta del Govern
Jordi Molinera, regidor de SI
Social
Et recomanem
Visites guiades al Castell d'Altafulla
25 de gener de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de 09:30h. a 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de gener a les 11:00h. des del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com