Notícies
29 de desembre del 2014
Més de 250 persones omplen La Violeta en motiu del concert de Nadal de la Jove Orquestra Intercomarcal
L’actuació organitzada per les regidories de Comerç, Benestar Social, Cultura i ATECA va ser solidària amb Càritas. Encara s’ha de fer balanç de tot el que s’ha recollit
Les regidories de Comerç, Benestar Social i Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla han organitzat aquest diumenge un Concert Solidari a càrrec de la Jove Orquestra Intercomarcal. Ho han fet de la mà de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA).

En el marc de l’actuació, que ha tingut lloc a dos quarts d’1 del migdia al Casal La Violeta, s’han recollit aportacions econòmiques i joguines, que Càritas Altafulla gestionarà ara entre les famílies més necessitades de la vila. Ara per ara el recompte final encara estar per fer. Des de l’Ajuntament, però, el regidor de Comerç i Consum, Pere Gomés, ha avançat que “de ben segur serà una xifra generosa”. I és que al voltant d’unes 250 persones van omplir el pati de butaques de la sala.

Ja durant la XVI edició de la Fira de Nadal d’Altafulla, Càritas va recollir joguines per tal que aquest Nadal cap infant es quedi sense regals. En aquest sentit, Pere Gomés ha recordat que “hi ha molta gent afectada per la crisi, i que entre tots hem de tirar endavant en aquests moments tan complicats”. El regidor convergent ha afegit que, amb les caixes de joguines que ahir ja es van traslladar cap a les dependències de Càritas, “s’ajudarà perquè aquests Reis cap infant se senti discriminat”.

La Jove Orquestra Intercomarcal que aquest diumenge ha passat per Altafulla és una orquestra formada el passat 2010 per iniciativa dels propis músics que l’integren. Està composta només per joves, tot i que d’un nivell alt, semiprofessional, i tots els seus components són estudiants dels graus professional i superior.
El regidor de Comerç, Pere Gomés, fa balanç del concert.
El regidor de Comerç, Pere Gomés, parla de la recollida solidària de joguines.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat