Notícies
Foto: web de l'Orquestra Himalaya
30 de desembre del 2014
Altafulla ultima els preparatius de la nit de Cap d’Any
Els actes nadalencs clouran el dia 5 de gener amb la cavalcada dels Reis Mags d’Orient i el lliurament de regals
Un cop celebrats el Nadal, Sant Esteve i els actes que han acompanyat ambdues festivitats fins a dia d’avui a Altafulla, els preparatius passen ara per tenir-ho tot a punt per celebrar la nit de Cap d’Any. Una celebració que ve de la mà de l’arribada de l’Any Nou. La benvinguda a l’1 de gener vindrà acompanyada del ritme de l’Orquestra Himalaya. És precisament així com Altafulla donarà el tret de sortida al 2015 la nit d’aquest 31 de desembre a partir de la mitjanit al Casal La Violeta. El regidor de Cultura i Festes d’Altafulla, Jordi Molinera, ha explicat als micròfons d’aquesta casa que s’estan ultimant els darrers preparatius perquè tot estigui llest aquest dimecres al vespre.

Una festivitat que tornarà a reprendre el programa d’activitats que ha preparat la regidoria de Cultura i Festes per aquestes dates. I és que l’endemà a la 1 del migdia davant del Pont de Mar tindrà lloc el tradicional Primer Bany de l’Any. També hi ha previst els dies 2, 3 i 4 de gener, de 5 a 8 de la tarda al Poliesportiu Municipal, el Parc de Nadal. Els infants també rebran el mateix dia 3, de 5 a 8 al Poliesportiu, la visita del Patge Reial.

El programa clourà el dia 5 amb la cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. La cavalcada se celebrarà a partir de 6 de la tarda des de la Via Augusta fins a la plaça del Pou. Totes aquelles famílies que ho desitgin, poden rebre els seus regals a casa tot enviant un correu electrònic a comissiofestesaltafulla@gmail.com.
El regidor de Cultura i Festes, Jordi Molinera, explica que s'estan ultimant els darrers detalls de la festa.
Social
Et recomanem
Visites guiades al Castell d'Altafulla
25 de gener de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de 09:30h. a 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de gener a les 11:00h. des del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com