Notícies
30 de desembre del 2014
Afectacions en el servei de recollida d’escombraries a Altafulla
El servei se suspendrà el proper 1 de gener, dia de Cap d’Any
La regidoria de Serveis de l’Ajuntament d’Altafulla, encapçalada per l’edil Francesc Farré, ha informat que el proper dia 1 de gener no hi haurà servei de recollida d’escombraries a Altafulla.

El servei fa, d’aquesta manera, la segona aturada programada del calendari d’aquestes festes, després que també se suspengués per Nadal. L’endemà de Cap d’Any, però, els camions de la brossa reprendran les tasques de forma habitual en el marc del reforç que el consistori ha cregut convenient de tirar endavant en aquestes dates.

Un reforç en el servei de recollida de la brossa que segueix la mateixa dinàmica que es va establir durant l’estiu, tenint en compte que aquest es tracta, també, d’un dels moments en què més s’incrementa l’afluència de veïns i visitants al municipi. La recollida durant aquest període està dedicant especial atenció als residus orgànics i al cartró.

De fet, el servei de recollida de la brossa ha patit millores a Altafulla els darrers mesos. Sota el lema “Amb Altafulla + neta = guanya tothom”, l’Ajuntament ha posat en marxa recentment un nou servei de deixalleria mòbil i un altre dedicat a la recollida de la poda i de les restes de jardineria. Dues novetats que s’afegeixen al servei de recollida selectiva i al de recollida de voluminosos. El calendari d’aquests serveis es pot consultar al lloc web de l’ajuntament.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat