Notícies
30 de desembre del 2014
Les inscripcions per al III Concurs de Pessebres d’Altafulla segueixen en marxa
Aquells veïns que hi vulguin participar han de comunicar-ho a l’ajuntament o la gelateria La Perla abans de divendres
Continuen en marxa les inscripcions per al III Concurs de Pessebres d’Altafulla que organitza la regidoria de Cultura i Festes. Un certamen que el consistori reedita després de l’èxit entre grans i petits de les dues anteriors edicions . Això sí, amb alguna variació. I és que enguany no s’inclou la categoria “Comerços” al concurs.

Amb la voluntat de transmetre l’esperit nadalenc arreu del municipi, la competició únicament contempla aquest 2014 les categories “Infantil” fins a 14 anys, amb un primer premi, i “Adult”, amb premis per als dos primers classificats. Jordi Molinera és el regidor de Cultura i Festes d’Altafulla.

La mecànica del concurs serà la següent: els pessebres hauran d’estar exposats fins el dia 4 de gener, encara que el jurat haurà passat a visitar-los el dia anterior a partir de les 10 del matí per valorar-los. En cas de no trobar els responsables del pessebre a casa, el participants quedaran fora de concurs. Pel que fa al jurat, aquest valorarà de la mateixa manera els pessebres populars que els pessebres artístics. El veredicte es farà públic el dia 10 de gener a les 12 del migdia a l’Ajuntament.

Aquells veïns que hi vulguin participar han de comunicar-ho a l’ajuntament o la gelateria La Perla abans d’aquest divendres dia 2 de gener. En el moment de formalitzar la inscripció cal indicar de forma clara el lloc on estarà ubicat el pessebre i el nom i edats de tots els participants.
El regidor de Cultura i Festes, Jordi Molinera, explica que les inscripcions per al concurs segueixen en marxa.
Social
Et recomanem
Visites guiades al Castell d'Altafulla
25 de gener de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de 09:30h. a 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de gener a les 11:00h. des del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com