Notícies
30 de desembre del 2014
Les inscripcions per al III Concurs de Pessebres d’Altafulla segueixen en marxa
Aquells veïns que hi vulguin participar han de comunicar-ho a l’ajuntament o la gelateria La Perla abans de divendres
Continuen en marxa les inscripcions per al III Concurs de Pessebres d’Altafulla que organitza la regidoria de Cultura i Festes. Un certamen que el consistori reedita després de l’èxit entre grans i petits de les dues anteriors edicions . Això sí, amb alguna variació. I és que enguany no s’inclou la categoria “Comerços” al concurs.

Amb la voluntat de transmetre l’esperit nadalenc arreu del municipi, la competició únicament contempla aquest 2014 les categories “Infantil” fins a 14 anys, amb un primer premi, i “Adult”, amb premis per als dos primers classificats. Jordi Molinera és el regidor de Cultura i Festes d’Altafulla.

La mecànica del concurs serà la següent: els pessebres hauran d’estar exposats fins el dia 4 de gener, encara que el jurat haurà passat a visitar-los el dia anterior a partir de les 10 del matí per valorar-los. En cas de no trobar els responsables del pessebre a casa, el participants quedaran fora de concurs. Pel que fa al jurat, aquest valorarà de la mateixa manera els pessebres populars que els pessebres artístics. El veredicte es farà públic el dia 10 de gener a les 12 del migdia a l’Ajuntament.

Aquells veïns que hi vulguin participar han de comunicar-ho a l’ajuntament o la gelateria La Perla abans d’aquest divendres dia 2 de gener. En el moment de formalitzar la inscripció cal indicar de forma clara el lloc on estarà ubicat el pessebre i el nom i edats de tots els participants.
El regidor de Cultura i Festes, Jordi Molinera, explica que les inscripcions per al concurs segueixen en marxa.
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla