Notícies
30 de desembre del 2014
La 39a edició del Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès espera superar els 3.500 espectadors
Enguany s’ha incrementat el nombre de representacions, que encara se celebraran els dies 4, 6 i 11 de gener
La Pobla de Montornès acull des de fa gairebé quinze dies les representacions del tradicional Pessebre Vivent de la vila. Unes representacions que enguany celebren la seva 39a edició i que, per segona vegada, són a càrrec de l’Associació Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès. Segons ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio el president de l’entitat, Alfred Rofes, des de la seva creació i fins fa quatre anys, l’espectacle havia anat a càrrec de l’entitat cultural Amics de Montornès. Una manca de relleu generacional, però, va fer que se’n desentenguessin i agafés les regnes durant dos anys d’impàs l’Ajuntament per tal de no perdre una de les icones del municipi.

Els preparatius del Pessebre Vivent de la Pobla, que compta amb unes 225 persones dins i fora de l’escena, es van posar en marxa a principis del mes de novembre, i al final de les representacions s’espera superar l’afluència d’espectadors d’altres anys. És a dir, els seus responsables preveuen incrementar la xifra dels 3.500 espectadors.

Un dels motius pels quals això és factible en aquesta 39a edició és l’ampliació del calendari de les funcions. Perquè a les dates habituals del 21, 25, 26 i 28 de desembre i 6 de gener, aquest cop se li afegeixen dues noves representacions, concretament els dies 4 i 11 de gener. Escoltem a Alfred Rofes, president del Pessebre Vivent.

Una mostra, els tres dies que encara manca per cloure, que es podrà visitar als voltants de l’ermita de la vila des de dos quarts de 7 de la tarda fins a les 8.
El president del Pessebre Vivent, Alfred Rofes, intueix un increment dels visitants per enguany.
Social
Et recomanem
Visites guiades al Castell d'Altafulla
25 de gener de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de 09:30h. a 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de gener a les 11:00h. des del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com