Notícies
30 de desembre del 2014
La 39a edició del Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès espera superar els 3.500 espectadors
Enguany s’ha incrementat el nombre de representacions, que encara se celebraran els dies 4, 6 i 11 de gener
La Pobla de Montornès acull des de fa gairebé quinze dies les representacions del tradicional Pessebre Vivent de la vila. Unes representacions que enguany celebren la seva 39a edició i que, per segona vegada, són a càrrec de l’Associació Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès. Segons ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio el president de l’entitat, Alfred Rofes, des de la seva creació i fins fa quatre anys, l’espectacle havia anat a càrrec de l’entitat cultural Amics de Montornès. Una manca de relleu generacional, però, va fer que se’n desentenguessin i agafés les regnes durant dos anys d’impàs l’Ajuntament per tal de no perdre una de les icones del municipi.

Els preparatius del Pessebre Vivent de la Pobla, que compta amb unes 225 persones dins i fora de l’escena, es van posar en marxa a principis del mes de novembre, i al final de les representacions s’espera superar l’afluència d’espectadors d’altres anys. És a dir, els seus responsables preveuen incrementar la xifra dels 3.500 espectadors.

Un dels motius pels quals això és factible en aquesta 39a edició és l’ampliació del calendari de les funcions. Perquè a les dates habituals del 21, 25, 26 i 28 de desembre i 6 de gener, aquest cop se li afegeixen dues noves representacions, concretament els dies 4 i 11 de gener. Escoltem a Alfred Rofes, president del Pessebre Vivent.

Una mostra, els tres dies que encara manca per cloure, que es podrà visitar als voltants de l’ermita de la vila des de dos quarts de 7 de la tarda fins a les 8.
El president del Pessebre Vivent, Alfred Rofes, intueix un increment dels visitants per enguany.
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla