Notícies
02 de gener del 2015
Neix la formació política “Recuperemos Tdb”
Es tracta d’una escissió de militants locals de “Podemos” crítics amb el funcionament del partit
Una nova formació política torrenca, “Recuperemos Tdb”, ha presentat el seu full de ruta i ha mostrat les cares d'alguns dels seus impulsors a la vila. La gran majoria són militants de “Podemos”, que han decidit fer una passa més per tal que, segons declaren, “l'esperit de Pablo Iglesias i el partit estigui representat en les eleccions municipals”. D’aquesta manera, doncs, s’ha escenificat públicament la divisió del cercle Podemos a Torredembarra.

I és que el naixement de Podemos a la Torre va obtenir un setè lloc en les passades eleccions europees. Aquesta, però, és una marca que no es pot presentar a les eleccions municipals del proper mes de maig. El motiu d’aquesta escissió de militants locals de Podemos crítics amb el funcionament del partit, doncs, seria aquest.

A les eleccions municipals, però, es podria produir el cas que Podemos no donés suport a “Recuperemos Tdb”, ja que qui hi ha al capdavant de la formació a la Torre són els crítics amb Amador Martos, un dels integrants del nou partit que ja treballa en una futura llista electoral.

De moment, el nou partit declara que ja compta amb una cinquantena de persones, la majoria sorgides del cercle de Podemos. Una de les portaveus, Xelo Ruiz ha assegurat a Baix Gaià Diari que és la gent qui ha de fer el programa electoral del nou partit i ha reivindicat l'esperit de Podemos, tot i reconèixer que podria haver-hi dues formacions que ho fessin.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat