Notícies
02 de gener del 2015
Neix la formació política “Recuperemos Tdb”
Es tracta d’una escissió de militants locals de “Podemos” crítics amb el funcionament del partit
Una nova formació política torrenca, “Recuperemos Tdb”, ha presentat el seu full de ruta i ha mostrat les cares d'alguns dels seus impulsors a la vila. La gran majoria són militants de “Podemos”, que han decidit fer una passa més per tal que, segons declaren, “l'esperit de Pablo Iglesias i el partit estigui representat en les eleccions municipals”. D’aquesta manera, doncs, s’ha escenificat públicament la divisió del cercle Podemos a Torredembarra.

I és que el naixement de Podemos a la Torre va obtenir un setè lloc en les passades eleccions europees. Aquesta, però, és una marca que no es pot presentar a les eleccions municipals del proper mes de maig. El motiu d’aquesta escissió de militants locals de Podemos crítics amb el funcionament del partit, doncs, seria aquest.

A les eleccions municipals, però, es podria produir el cas que Podemos no donés suport a “Recuperemos Tdb”, ja que qui hi ha al capdavant de la formació a la Torre són els crítics amb Amador Martos, un dels integrants del nou partit que ja treballa en una futura llista electoral.

De moment, el nou partit declara que ja compta amb una cinquantena de persones, la majoria sorgides del cercle de Podemos. Una de les portaveus, Xelo Ruiz ha assegurat a Baix Gaià Diari que és la gent qui ha de fer el programa electoral del nou partit i ha reivindicat l'esperit de Podemos, tot i reconèixer que podria haver-hi dues formacions que ho fessin.
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla