Notícies
02 de gener del 2015
L’alcalde d’Altafulla, satisfet del 2014
Fèlix Alonso manifesta que les valoracions ha de fer-les la ciutadania, que “al maig decidirà què vol per als propers quatre anys”
El 2014 ha posat ja el punt i final. Arrenca un nou any i, amb ell, és moment de valorar tot el que han donat de sí els darrers dotze mesos. De fet, això és el que molts polítics fan aquests dies. A nivell local, qui ha parlat ha estat l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso. El batlle, que ha passat pels micròfons d’Altafulla Ràdio, s’ha mostrat satisfet del 2014, “malgrat en algunes ocasions, des de l’Ajuntament segurament ens haurem equivocat i no haurem pres la decisió adequada”, ha dit.

Alonso ha explicat que la feina dels últims mesos “ha estat una continuació del que portava fent l’equip de govern”. L’alcalde, a més, ha afegit que “el millor és que la ciutadania faci les valoracions d’aquest 2014 que ha acabat, ja que al maig decidirà què vol per als propers quatre anys”.

De les fites assolides a nivell local aquest darrer any, Fèlix Alonso ha destacat, entre d’altres, la reordenació urbanística i el compliment de la llei a la zona de l’antic Complex Lúdic, les obres de la tercera fase de l’avinguda Marquès de Tamarit, la renuncia a la 2a concessió de l’aigua, la consulta que permetrà arranjar el carrer Martí d’Ardenya, la reinauguració de la piscina o l’aprovació de la instal•lació de gespa a l’estadi municipal.
L'alcalde Fèlix Alonso fa balanç del 2014.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat