Notícies
02 de gener del 2015
L’alcalde d’Altafulla, satisfet del 2014
Fèlix Alonso manifesta que les valoracions ha de fer-les la ciutadania, que “al maig decidirà què vol per als propers quatre anys”
El 2014 ha posat ja el punt i final. Arrenca un nou any i, amb ell, és moment de valorar tot el que han donat de sí els darrers dotze mesos. De fet, això és el que molts polítics fan aquests dies. A nivell local, qui ha parlat ha estat l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso. El batlle, que ha passat pels micròfons d’Altafulla Ràdio, s’ha mostrat satisfet del 2014, “malgrat en algunes ocasions, des de l’Ajuntament segurament ens haurem equivocat i no haurem pres la decisió adequada”, ha dit.

Alonso ha explicat que la feina dels últims mesos “ha estat una continuació del que portava fent l’equip de govern”. L’alcalde, a més, ha afegit que “el millor és que la ciutadania faci les valoracions d’aquest 2014 que ha acabat, ja que al maig decidirà què vol per als propers quatre anys”.

De les fites assolides a nivell local aquest darrer any, Fèlix Alonso ha destacat, entre d’altres, la reordenació urbanística i el compliment de la llei a la zona de l’antic Complex Lúdic, les obres de la tercera fase de l’avinguda Marquès de Tamarit, la renuncia a la 2a concessió de l’aigua, la consulta que permetrà arranjar el carrer Martí d’Ardenya, la reinauguració de la piscina o l’aprovació de la instal•lació de gespa a l’estadi municipal.
L'alcalde Fèlix Alonso fa balanç del 2014.
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla