Notícies
02 de gener del 2015
L’Ajuntament d’Altafulla atorga la llicència d’obres per a la construcció del supermercat Mercadona
El permís també inclou l’aparcament. Les clàusules imposades pel consistori no permetran que el complex obri fins que tota l’obra hagi acabat
La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Altafulla ha aprovat atorgar a l’empresa Mercadona SA la llicència d’obres per a la construcció d’un supermercat a la zona de l’antic Complex Lúdic “Les Bruixes” quan acrediti la inscripció registral del projecte de reparcel•lació voluntària de la Unitat d’Actuació 19 i de les cessions de terrenya públics.

A més, el consistori sol•licita que l’empresa Mercadona inscrigui en el Registre de la Propietat el compromís de no utilitzar l’edifici fins que no s’hagi executat i recepcionat en la seva totalitat les obres d’urbanització, construcció i instal•lació de la parada d’autobús de Marquès de Tamarit i la rambla d’accés de vianants entre la parada i la parcel•la. Unes intervencions que ja han començat.

Prèviament, l’empresa Mercadona procedirà a liquidar la llicència municipal d’obra en base a un pressupost de 2.623.875 euros i la desconstrucció i naturalització de l’antic aparcament situat en sòl urbanitzable protegit a l’oest del PAU 19.

Fèlix Alonso ha valorat molt positivament l’atorgament d’aquesta llicència d’obres i les clàusules imposades pel consistori, que no permetran que el complex comercial obri les portes fins que tota la intervenció hagi posat el punt i final.

Tota la documentació referent a les obres de l’edifici comercial de Mercadona SA i els respectius aparcaments es pot consultar a l’Ajuntament si abans es demana cita.
L'alcalde Fèlix Alonso parla dels tràmits administratius que ha seguit Mercadona.
Fèlix Alonso fa referència als aparcaments de la instal·lació.
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla