Notícies
02 de gener del 2015
Càritas Altafulla assegura que cap infant de la vila es quedarà sense regal de Reis
La iniciativa beneficiarà a aquelles famílies del municipi amb menys recursos i que ho passen més malament amb la crisi financera
El Grup de Càritas Parroquial d’Altafulla ha recollit durant aquests darrers dies de Nadal desenes de joguines perquè cap infant del municipi es quedi sense regal al llarg de la Nit de Reis. Les joguines, tant noves com de segona mà però en bon estat, provenen de donacions de particulars i empreses, tal i com ha apuntat Carme Vives, la presidenta de Càritas d’Altafulla. A més, com a novetat, enguany seran els tres reis mags qui les lliuraran en mà a la canalla, tal com passa en moltes famílies altafullenques i per tal que cap nen o nena se senti discriminat.

Ara és el torn del grup de voluntaris de l’entitat, que s’encarrega de seleccionar les joguines que estiguin en uns condicions òptimes com a regal i és qui també es responsabilitza d’embalar els paquets perquè Ses Majestats els lliurin als més petits de la casa. Jaume Gené, mossèn d’Altafulla, ha subratllat que la campanya beneficiarà a aquelles famílies amb menys recursos i que ho passen més malament amb la crisi financera.

La col•laboració dels Serveis Socials de l’Ajuntament ha facilitat també la tasca de repartiment de les joguines, iniciativa en la qual hi ha participat diversos organismes municipals, entitats i associacions altafullenques i, fins i tot, comerços i negocis privats de la vila.
Jaume Gené, mossèn d’Altafulla, ha subratllat que la campanya beneficiarà a aquelles famílies amb menys recursos.
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla