Notícies
02 de gener del 2015
Càritas Altafulla assegura que cap infant de la vila es quedarà sense regal de Reis
La iniciativa beneficiarà a aquelles famílies del municipi amb menys recursos i que ho passen més malament amb la crisi financera
El Grup de Càritas Parroquial d’Altafulla ha recollit durant aquests darrers dies de Nadal desenes de joguines perquè cap infant del municipi es quedi sense regal al llarg de la Nit de Reis. Les joguines, tant noves com de segona mà però en bon estat, provenen de donacions de particulars i empreses, tal i com ha apuntat Carme Vives, la presidenta de Càritas d’Altafulla. A més, com a novetat, enguany seran els tres reis mags qui les lliuraran en mà a la canalla, tal com passa en moltes famílies altafullenques i per tal que cap nen o nena se senti discriminat.

Ara és el torn del grup de voluntaris de l’entitat, que s’encarrega de seleccionar les joguines que estiguin en uns condicions òptimes com a regal i és qui també es responsabilitza d’embalar els paquets perquè Ses Majestats els lliurin als més petits de la casa. Jaume Gené, mossèn d’Altafulla, ha subratllat que la campanya beneficiarà a aquelles famílies amb menys recursos i que ho passen més malament amb la crisi financera.

La col•laboració dels Serveis Socials de l’Ajuntament ha facilitat també la tasca de repartiment de les joguines, iniciativa en la qual hi ha participat diversos organismes municipals, entitats i associacions altafullenques i, fins i tot, comerços i negocis privats de la vila.
Jaume Gené, mossèn d’Altafulla, ha subratllat que la campanya beneficiarà a aquelles famílies amb menys recursos.
Social
Et recomanem
Visites guiades al Castell d'Altafulla
25 de gener de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de 09:30h. a 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de gener a les 11:00h. des del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com