Notícies
02 de gener del 2015
Jordi Molinera serà el cap de llista d’ERC a Altafulla a les properes municipals
La formació vol “crear un paraigua polític que pugui aplegar totes les sensibilitats d’esquerres, independentistes i altafullenques que existeixen al poble”
Després de diverses reunions i assemblees, l’Executiva d’ERC a Altafulla continua treballant per definir el que qualifiquen de “projecte d’esquerres i independentista” a les pròximes eleccions municipals. La darrera notícia que arriba des d’aquesta formació és que l’actual primer Tinent d’Alcalde d’Altafulla i cap de la secció local del partit, Jordi Molinera, serà el cap de llista d’ERC a Altafulla a les properes eleccions municipals, al maig vinent. Així ho han decidit els militants de la formació local, que s’han reunit recentment per marcar els eixos basics del programa electoral de la formació.

De fet, abans de l’Assemblea del partit, Molinera ja comptava amb els avals per optar a ser alcaldable per a Altafulla. Als micròfons d’Altafulla Ràdio ha insistit en “crear un paraigua polític que pugui aplegar totes les sensibilitats d’esquerres, independentistes i altafullenques que existeixen al poble”. “Ens hem marcat un objectiu ambiciós i responsable: ser una opció guanyadora a les pròximes eleccions municipals. Per això ara cal ser generós i afavorir la incorporació de més gent al nostre projecte més enllà dels militants d’ERC”, ha dit Jordi Molinera.

Des d’ERC Altafulla s’ha afegit que “s’assumeix la responsabilitat de traslladar això al pròxim Govern municipal, que socialment pensi amb tots i totes les altafullenques i que nacionalment tingui clar que Altafulla ha d’estar per la independència del país”.
Jordi Molinera, satisfet de ser el cap de llista d'ERC a les properes municipals
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla