Notícies
02 de gener del 2015
Jordi Molinera serà el cap de llista d’ERC a Altafulla a les properes municipals
La formació vol “crear un paraigua polític que pugui aplegar totes les sensibilitats d’esquerres, independentistes i altafullenques que existeixen al poble”
Després de diverses reunions i assemblees, l’Executiva d’ERC a Altafulla continua treballant per definir el que qualifiquen de “projecte d’esquerres i independentista” a les pròximes eleccions municipals. La darrera notícia que arriba des d’aquesta formació és que l’actual primer Tinent d’Alcalde d’Altafulla i cap de la secció local del partit, Jordi Molinera, serà el cap de llista d’ERC a Altafulla a les properes eleccions municipals, al maig vinent. Així ho han decidit els militants de la formació local, que s’han reunit recentment per marcar els eixos basics del programa electoral de la formació.

De fet, abans de l’Assemblea del partit, Molinera ja comptava amb els avals per optar a ser alcaldable per a Altafulla. Als micròfons d’Altafulla Ràdio ha insistit en “crear un paraigua polític que pugui aplegar totes les sensibilitats d’esquerres, independentistes i altafullenques que existeixen al poble”. “Ens hem marcat un objectiu ambiciós i responsable: ser una opció guanyadora a les pròximes eleccions municipals. Per això ara cal ser generós i afavorir la incorporació de més gent al nostre projecte més enllà dels militants d’ERC”, ha dit Jordi Molinera.

Des d’ERC Altafulla s’ha afegit que “s’assumeix la responsabilitat de traslladar això al pròxim Govern municipal, que socialment pensi amb tots i totes les altafullenques i que nacionalment tingui clar que Altafulla ha d’estar per la independència del país”.
Jordi Molinera, satisfet de ser el cap de llista d'ERC a les properes municipals
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla