Notícies
02 de gener del 2015
El regidor d’ABG de Torredembarra Lluís Suñé serà jutjat el 5 de febrer
Està acusat d’un suposat ultratge a Extremadura per haver comparat aquesta comunitat autònoma amb l’espoli fiscal que pateix Catalunya
El portaveu d’Alternativa Baix Gaià a l’Ajuntament de Torredembarra, Lluís Suñé, ha rebut la comunicació de què el proper dia 5 de febrer s’iniciarà el judici pel cas de la denúncia per un suposat “ultratge a Extremadura” per una publicació al seu blog personal. El regidor va difondre una imatge irònica en què criticava l’espoli fiscal que pateix Catalunya i el comparava amb Extremadura. Per aquest fet li demanen una pena d'un any de presó. Segons Suñé, la denúncia està orquestrada per diferents mitjans de comunicació i institucions espanyoles.

Després de diferents actes de suport a Suñé es va crear una plataforma, que va obrir un número de compte amb la finalitat de recollir diners per afrontar el judici. A més s’han organitzat diferents actes per aconseguir fons per a la defensa. En un mes, doncs, començarà el que tot apunta que serà l’últim episodi d’una història que començava tot just fa sis anys i mig.
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla