Notícies
05 de gener del 2015
Èxit de participació en la quarta edició del Parc Infantil de Nadal d’Altafulla
L’organització calcula que uns 2.000 infants han gaudit d’una edició que ha comptat amb més activitats i tallers que cap altra
Al voltant de 2.000 infants han gaudit aquest cap de setmana de la quarta edició del Parc de Nadal d’Altafulla. Aquestes són dades de l’organització, qui n’ha fet una valoració molt positiva. El regidor d’Activitat Física i Esport, Guillermo Alonso, ha destacat que les novetats incloses enguany respecte altres anys, com és l’ampliació de la zona lúdica al pati de l’escola El Roquissar amb la col·laboració de la Policia Local, ha permès descongestionar el Poliesportiu, i poder-hi definir zones concretes per a grups d’edat específics. És el cas dels infants de 0 a 3 anys, i de 3 a 6, que han vist molt reforçades les seves activitats. Tot i això, els que han comptat amb un major ventall de possibilitats han estat els nens i nenes d’entre 6 i 12 anys.

Guillermo Alonso s’ha mostrat satisfet de poder oferir un espai gratuït d’oci a les famílies en uns moments tan delicats com els que s’estan vivint.

Les activitats s’han desenvolupat de 5 a 8 de la tarda. El divendres, que acostuma a ser el dia més fluix quan a afluència, ha comptat enguany amb una alta participació. El dissabte ha continuat sent la jornada més forta. I el diumenge ha servit perquè aquells que encara no hi havia anat i no s’ho volien perdre visitessin el parc.

La iniciativa, que esdevé una de les darreres activitats del programa de Nadal, també ha comptat amb la col·laboració de la regidoria de Cultura i Festes, encapçalada per l’edil Jordi Molinera.
Guillermo Alonso, regidor d'Esport
Guillermo Alonso, regidor d'Esport
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla