Notícies
05 de gener del 2015
Èxit de participació en la quarta edició del Parc Infantil de Nadal d’Altafulla
L’organització calcula que uns 2.000 infants han gaudit d’una edició que ha comptat amb més activitats i tallers que cap altra
Al voltant de 2.000 infants han gaudit aquest cap de setmana de la quarta edició del Parc de Nadal d’Altafulla. Aquestes són dades de l’organització, qui n’ha fet una valoració molt positiva. El regidor d’Activitat Física i Esport, Guillermo Alonso, ha destacat que les novetats incloses enguany respecte altres anys, com és l’ampliació de la zona lúdica al pati de l’escola El Roquissar amb la col·laboració de la Policia Local, ha permès descongestionar el Poliesportiu, i poder-hi definir zones concretes per a grups d’edat específics. És el cas dels infants de 0 a 3 anys, i de 3 a 6, que han vist molt reforçades les seves activitats. Tot i això, els que han comptat amb un major ventall de possibilitats han estat els nens i nenes d’entre 6 i 12 anys.

Guillermo Alonso s’ha mostrat satisfet de poder oferir un espai gratuït d’oci a les famílies en uns moments tan delicats com els que s’estan vivint.

Les activitats s’han desenvolupat de 5 a 8 de la tarda. El divendres, que acostuma a ser el dia més fluix quan a afluència, ha comptat enguany amb una alta participació. El dissabte ha continuat sent la jornada més forta. I el diumenge ha servit perquè aquells que encara no hi havia anat i no s’ho volien perdre visitessin el parc.

La iniciativa, que esdevé una de les darreres activitats del programa de Nadal, també ha comptat amb la col·laboració de la regidoria de Cultura i Festes, encapçalada per l’edil Jordi Molinera.
Guillermo Alonso, regidor d'Esport
Guillermo Alonso, regidor d'Esport
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla