Notícies
07 de gener del 2015
Tret de sortida oficial aquest dimecres a les rebaixes d'hivern
Alguns establiments, principalment les grans cadenes, ofereixen descomptes des de divendres acollint-se a la llei estatal
Els comerciants de la demarcació de Tarragona fan un balanç positiu de la campanya de Nadal a la demarcació. Tot i que encara no es disposa de dades definitives, tot apunta que al Camp i a l’Ebre les vendes hauran estat molt superiors a l’any passat.

Unes vendes que continuen amb les rebaixes d’hivern, que arrenquen oficialment aquest dimecres coincidint amb el final de les festes nadalenques. Alguns establiments, però, principalment les grans cadenes, ofereixen descomptes des de divendres acollint-se a la llei estatal.
A més, el primer diumenge de la campanya de rebaixes, l'11 de gener, els comerços podran obrir les portes ja que és el primer festiu del període legal de rebaixes que estableix la Llei catalana d'horaris comercials, suspesa pel Tribunal Constitucional.

Els comerciants dipositen les seves esperances en aquest període de descomptes després d’una campanya de nadal millor que la dels últims anys. En la mateixa línia s’ha expressat Miquel Àngel Fraile, secretari general de la Confederació del Comerç de Catalunya, qui ha explicat que el creixement del nivell de confiança del consumidor, la disminució de l’atur, i les ofertes interessants de fins el 70%, afavoriran la situació.

Els productes estrella seran els de moda, tot i que també tindran molta sortida els d’equipament de la llar i els complements.
El període de rebaixes es mantindrà fins el 7 de març.
Miquel Àngel Fraile, secretari general de la Confederació del Comerç de Catalunya
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla