Notícies
09 de gener del 2015
El nombre d’ambulàncies per fer trasllats no urgents al Camp de Tarragona es reduirà a la meitat
Ara fa un any, Salut ja reduïa el servei nocturn de transport sanitari urgent al Baix Gaià
El servei d’ambulàncies de trasllat no urgent a la regió sanitària del Camp de Tarragona està a concurs. Un procés que preveu reduir la flota de 51 vehicles a 21. Les bases estableixen aquesta darrera xifra com el nombre mínim per a presentar-s’hi, i aquella empresa que opti a guanyar podrà oferir més ambulàncies com una millora en la seva oferta. Una premissa que suposa reduir a la meitat els efectius. Unes ambulàncies que es destinen, principalment, a fer trasllats programats de pacients que necessiten diàlisi, tractaments de radiologia o trasllats a rehabilitació, entre d'altres.

En principi, el concurs no preveu tocar el servei urgent. Tot i això, des dels sindicats alerten que en cas de necessitar ambulàncies d’urgència per fer trasllats donada aquesta reducció, es ressentiria directament el servei d’urgència.

Fa poc més d’un any, el departament de Salut ja reduïa el servei nocturn de transport sanitari urgent al Baix Gaià. Una mesura, però, que, després d’un període en funcionament, des del territori asseguraven que la ciutadania no es veia afectada.
Ara, la mesura, segons Salut, pretén que els metges es moguin amb vehicles d'intervenció ràpida (VIR) i puguin arribar amb més rapidesa al punt de l'emergència.
Eva Martínez, regidora d'Acció Social
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat