Notícies
09 de gener del 2015
Salut anunciarà abans de finals de mes la data d'ampliació a 24 hores del servei d'hemodinàmica a Tarragona
El delegat Joaquim Nin insisteix que la prioritat del Govern és que la unitat també funcioni ininterrompudament a Lleida i Girona
El conseller de Salut, Boi Ruiz, anunciarà abans de finals de mes la data en què la unitat d'hemodinàmica de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona passarà a funcionar les 24 hores del dia. Segons ha avançat el delegat del Govern, Joaquim Nin, la voluntat és que l'ampliació s'implementi també al Josep Trueta de Girona i a l'Arnau de Vilanova de Lleida. Nin ha recordat que la millora ja estava prevista per aquest any, després que l'horari d'hemodinàmica d'aquests tres centres s'ampliés, el 2012, fins a les 12 hores diàries tots els dies de l'any.

D'altra banda, Nin ha carregat contra el diputat Xavier Sabaté per haver dit que "el desgovern de Mas i Junqueras mata", en relació al tarragoní mort per infart.

L'avantprojecte de pressupost per al 2015 de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona es preveu en gairebé 600 milions d’euros, un 2,7% més que el passat 2014. Una mostra, segons la Generalitat que la voluntat és “mantenir el pes” de l’Institut Català de la Salut, i el Joan XXIII com a “l’hospital de referència”.
Joaquim Nin, delegat del Govern
Joaquim Nin, delegat del Govern
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla