Notícies
Foto: Tot Tarragona
15 de gener del 2015
Manifestació per exigir l'obertura del servei d'hemodinàmica les 24 hores a l'Hospital Joan XXIII
La mobilització tindrà lloc aquest dissabte a les 16:30h des de la plaça de l’Església de Torreforta, i a les 17h des de la plaça Imperial Tàrraco
El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona ha convocat una manifestació per aquest dissabte. La convocatòria comptarà amb el suport d'altres organitzacions, sindicats i col·lectius reivindicatius de la ciutat.

La reivindicació: exigir l'obertura del servei d'hemodinàmica a l'Hospital Joan XXIII, les 24 hores al dia, i 365 dies a l'any. De fet, seran alguns dels pacients els que encapçalin la manifestació. La mobilització sortirà a dos quarts de 5 de la tarda des de la plaça de l’Església de Torreforta, i a les 5 des de la plaça Imperial Tàrraco, on confluirà la columna que surt del barri de ponent.

Segons els organitzadors, la manifestació també vol servir per posar noms i cognoms als responsables de les morts derivades pel funcionament no continu del Servei d'Hemodinàmica que “en cap cas són els treballadors i treballadores, sinó els responsables polítics: Boí Ruiz, Josep Mercadé, i la direcció de l'Hospital”.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla