Notícies
Foto: Baix Gaià Diari
16 de gener del 2015
Francisca Felguera (UDC) defensa la seva innocència en el cas Torredembarra davant del jutge
Aquest dijous també ha declarat Santiago Ardèvol (CIU), i aquest divendres ho faran Pere Font (CiU) i Ignasi Duran (GIT)
Francisca Felguera, mà dreta de l'exalcalde de Torredembarra, ha defensat aquest dijous la seva innocència davant del magistrat del jutjat d'instrucció número 1 del Vendrell per les suposades irregularitats en el lloguer de dos locals, la primera peça separada dins del complex cas de corrupció que esquitxa l'anterior govern municipal de l'exalcalde Daniel Masagué.

Felguera (UDC), extinenta d'alcalde i actualment regidora a l'oposició, ha declarat durant poc més d'una hora i ha respost totes les preguntes que se li han formulat. En sortir, el seu advocat s'ha mostrat confiat que quedarà demostrada l'"absoluta improcedència" dels càrrecs que se li imputen. "Sóc molt innocent", ha insistit Felguera als mitjans.

Aquest dijous també ha declarat Santiago Ardèvol (CIU), i aquest divendres ho faran Pere Font, també de CiU i Ignasi Duran, del Grup Independent de Torredembarra.

L’exalcalde Daniel Masagués, que estava citat a declarar el dia 20, finalment ho farà el 30 de gener després de demanar una pròrroga.
Francisca Felguera, regidora de Torredembarra
Social
Et recomanem
Visites guiades al Castell d'Altafulla
25 de gener de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de 09:30h. a 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de gener a les 11:00h. des del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com