Notícies
19 de gener del 2015
Altafulla s’adhereix al Conveni Còrner per a la promoció i difusió conjunta del territori
L’acord de col·laboració permet millorar l'eficàcia de les accions, augmentar la notorietat, i optimitzar els recursos i el temps
El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i representants de 13 municipis, 3 entitats comarcals, 6 associacions empresarials i 2 entitats privades vinculades al sector turístic, han signat aquest divendres al migdia l'acord que regula la participació conjunta i coordinada de totes aquestes entitats en fires nacionals, estatals i internacionals. El conegut com a Conveni Còrner, en la seva 12a edició, preveu la participació d'aquests 24 ens -tres més que l'any passat-, a més del Patronat de la Diputació, en fires i promocions a nivell internacional, estatal i nacional. Així mateix, s'impulsaran campanyes publicitàries i accions de comunicació i màrqueting conjuntes.

Enguany s’hi han adherit els ajuntaments d'Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, El Vendrell, i Vila-seca. A més, també hi participen el Consell Comarcal del Baix Camp, en representació de Muntanyes de la Costa Daurada; el Consell Comarcal del Priorat; i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, en representació de la Ruta del Cister. També signen el conveni l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, l'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l'Associació Priorat Enoturisme, l'Associació Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch and Putt, Estació Nàutica Costa Daurada, Aquopolis Costa Daurada, i PortAventura.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Guillermo Alonso, no ha pogut assistir aquest divendres a l’acte de signatura. Prèviament, però, ha tancat amb la Diputació l’acord de col·laboració a les dependències municipals d’Altafulla.

En concret, el conveni estableix l'assistència a les fires ITB, de Berlín; Vakantiebeurs, d'Utrecht; WTM, de Londres; MITT, de Moscou, i FIETS EN WANDELBEURS, d'Amsterdam. Pel que fa a les fires nacionals i estatals es participarà a B-TRAVEL, Barcelona; FITUR, Madrid; NAVARTUR, Pamplona,i IGTM, Tenerife. El conveni corner també preveu altres accions promocionals a Catalunya, l'estat i l'estranger, com ara campanyes publicitàries multi-canal, presència en portals de viatges, o campanyes de comàrqueting amb operadors turístics.

Aquest model de col·laboració, pioner a l'Estat, millora l'eficàcia de les accions, augmenta la notorietat i optimitza els recursos i el temps.
Social
Et recomanem
Visites guiades al Castell d'Altafulla
25 de gener de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de 09:30h. a 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de gener a les 11:00h. des del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com