Notícies
19 de gener del 2015
Dilluns plujós i amb cota de neu molt variable entre els 700 i els 1.200 metres
Al Baix Gaià en les últimes hores s’hi han registrat 7 litres per metre quadrat. Una quantitat que s’incrementarà al llarg del dia
Protecció Civil manté vigent la prealerta del pla Neucat davant la previsió de nevades intenses aquest dilluns al Pirineu, Prepirineu, a l'altiplà de la Catalunya Central i a l'interior de les Terres de l'Ebre i Ports de Beseit.

La nevada també pot afectar especialment la zona del Montseny i les muntanyes de Prades i el Montsant. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), la cota de neu serà molt variable durant la jornada i depenent de la zona fluctuant entre els 700 i els 1.200 metres, puntualment més baixa -vorejant els 500 metres- a la zona dels Ports. Es poden acumular més de 20 centímetres per sobre dels 1.200 metres al Berguedà, Solsonès, Urgell, Cerdanya i Ripollès.

Al Baix Gaià la setmana ha començat amb pluja. Segons l’Observador Meteorològic Tamarit-Hort de la Sínia, en les últimes hores s’hi han registrat 7 litres per metre quadrat. Una quantitat que s’incrementarà en les properes hores.

Pel que fa a temperatures, la màxima ha estat de 13,8ºC; i la mínima, de -0,2ºC.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat