Notícies
20 de gener del 2015
Altafulla Ràdio torna a participar en el programa 'Pica lletres', produït per La Xarxa
Un grup d’alumnes de 2n d’ESO de l’Institut d’Altafulla ja ha enregistrat la primera sessió als estudis de l’avinguda Marquès de Tamarit
La segona edició del concurs radiofònic 'Pica lletres' ha arrencat amb novetats importants. El projecte comptarà enguany amb més centres participants, amb vint emissores implicades -gairebé el doble de l'edició anterior-, i amb la periodista Sílvia Ferrer com a nova conductora de l'espai.

Altafulla Ràdio torna a ser una de les emissores que hi participa de la mà del periodista Eduard Virgili. De fet, el programa va donar el tret de sortida el passat divendres amb la participació d’alumnes de 2n d’ESO de l’Institut d’Altafulla, que han enregistrat el programa des dels estudis de l’avinguda Marquès de Tamarit, i d’estudiants de Vic, Mataró i Girona.

'Pica lletres' posa a prova els coneixements de català dels alumnes participants, que han de lletrejar paraules, i resoldre embarbussaments i altres jocs lingüístics. Cada eliminatòria enfronta dos equips formats per tres estudiants que concursen des dels estudis de les emissores locals dels seus respectius municipis.

Els quatre centres que obtinguin una major puntuació en les diferents eliminatòries passaran a les semifinals i, d'aquí, a la gran final nacional que es disputarà el proper 12 de maig.
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla