Notícies
20 de gener del 2015
Altafulla Ràdio torna a participar en el programa 'Pica lletres', produït per La Xarxa
Un grup d’alumnes de 2n d’ESO de l’Institut d’Altafulla ja ha enregistrat la primera sessió als estudis de l’avinguda Marquès de Tamarit
La segona edició del concurs radiofònic 'Pica lletres' ha arrencat amb novetats importants. El projecte comptarà enguany amb més centres participants, amb vint emissores implicades -gairebé el doble de l'edició anterior-, i amb la periodista Sílvia Ferrer com a nova conductora de l'espai.

Altafulla Ràdio torna a ser una de les emissores que hi participa de la mà del periodista Eduard Virgili. De fet, el programa va donar el tret de sortida el passat divendres amb la participació d’alumnes de 2n d’ESO de l’Institut d’Altafulla, que han enregistrat el programa des dels estudis de l’avinguda Marquès de Tamarit, i d’estudiants de Vic, Mataró i Girona.

'Pica lletres' posa a prova els coneixements de català dels alumnes participants, que han de lletrejar paraules, i resoldre embarbussaments i altres jocs lingüístics. Cada eliminatòria enfronta dos equips formats per tres estudiants que concursen des dels estudis de les emissores locals dels seus respectius municipis.

Els quatre centres que obtinguin una major puntuació en les diferents eliminatòries passaran a les semifinals i, d'aquí, a la gran final nacional que es disputarà el proper 12 de maig.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat