Notícies
20 de gener del 2015
Altafulla posa a disposició de la ciutadania el servei de recepció de factures electròniques
Es poden lliurar a través de la bústia del web municipal, o a través de plataformes privades de serveis de facturació electrònica
L’Ajuntament d’Altafulla ja disposa del nou servei de recepció de factures electròniques. El Consorci Administració Oberta de Catalunya ha posat a la seva disposició el servei e.FACT que així ho permet, i que dóna compliment a una llei aprovada a finals de l’any 2013.

Les factures es poden lliurar a través de la bústia del web municipal www.altafulla.cat, o a través de plataformes privades de serveis de facturació electrònica.

A banda de disposar d’una bústia de lliurament, en el portal web de l’Ajuntament també es pot consultar quin és l’estat de la factura; així com les obligacions en l’emissió de les mateixes o la manera de generar-les.

Els principals beneficis que la facturació electrònica comporta per les empreses són l’intercanvi de la informació sense error entre l'Administració i els proveïdors; el registre d'entrada en un termini màxim de 24 hores des del seu lliurament; la reducció dels temps de tramitació; les garanties en la recepció i registre de les factures; l’agilització dels terminis de cobrament; i l’estalvi de costos en la generació i emissió de les factures.
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla