Notícies
20 de gener del 2015
Les confraries tarragonines uneixen forces per la veda de l'arrossegament
La unificació dels períodes de les flotes de les diverses províncies serà una altra de les puntes de llança en aquesta lluita
La Federació Territorial de Confraries a la província de Tarragona es va reunir el passat divendres per posar les cartes sobre la taula respecte la polèmica encetada per la Confraria de Tarragona respecte la veda de l’arrossegament. Recordem que les embarcacions tarragonines van manifestar que no farien veda si no es cobrava la de l’any passat.

Així els representants de les confraries de les Cases d’Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, l’Ampolla, l’Ametlla de Mar, Cambrils, Tarragona, Torredembarra i Calafell van mostrar el seu posicionament al respecte. Van acordar la unitat per reclamar a l’administració catalana i l’espanyola el pagament de la veda del 2014 i vetllar perquè la del 2015 sigui una realitat.

De fet a la reunió del dijous amb el conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Maria Pelegrí, va quedar clar el compromís del Govern de la Generalitat en el pagament. Des de l’Ametlla de Mar, el president de la Confraria de Pescadors, Miquel Brull, ratifica el posicionament vers la necessitat de fer veda.

La unificació dels períodes de veda de les flotes de les diverses províncies serà una altra de les puntes de llança de la lluita de les confraries tarragonines.
Miquel Brull, president de la Confraria de l'Ametlla de Mar
Social
Et recomanem
Visites guiades al Castell d'Altafulla
25 de gener de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de 09:30h. a 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de gener a les 11:00h. des del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com