Notícies
20 de gener del 2015
Les confraries tarragonines uneixen forces per la veda de l'arrossegament
La unificació dels períodes de les flotes de les diverses províncies serà una altra de les puntes de llança en aquesta lluita
La Federació Territorial de Confraries a la província de Tarragona es va reunir el passat divendres per posar les cartes sobre la taula respecte la polèmica encetada per la Confraria de Tarragona respecte la veda de l’arrossegament. Recordem que les embarcacions tarragonines van manifestar que no farien veda si no es cobrava la de l’any passat.

Així els representants de les confraries de les Cases d’Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, l’Ampolla, l’Ametlla de Mar, Cambrils, Tarragona, Torredembarra i Calafell van mostrar el seu posicionament al respecte. Van acordar la unitat per reclamar a l’administració catalana i l’espanyola el pagament de la veda del 2014 i vetllar perquè la del 2015 sigui una realitat.

De fet a la reunió del dijous amb el conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Maria Pelegrí, va quedar clar el compromís del Govern de la Generalitat en el pagament. Des de l’Ametlla de Mar, el president de la Confraria de Pescadors, Miquel Brull, ratifica el posicionament vers la necessitat de fer veda.

La unificació dels períodes de veda de les flotes de les diverses províncies serà una altra de les puntes de llança de la lluita de les confraries tarragonines.
Miquel Brull, president de la Confraria de l'Ametlla de Mar
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla